«Μια ωραία ατμόσφαιρα» στον Πανσερραϊκό, με την κόντρα ΔΣ ΠΑΕ – προπονητή να «χτυπάει κόκκινο»

Γρηγορίου Μιχάλης-2013Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον Πανσερραϊκό. Τα μέλη του ΔΣ ενημέρωσαν τον Μιχάλη Γρηγορίου πως του έχει χορηγηθεί υποχρεωτική άδεια, λόγω κακής συμπεριφορά. Απαντά με προσφυγή ο προπονητής, ακολουθούν οι παίκτες!

Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να ολοκληρώνεται σε τρεις αγωνιστικές, ωστόσο φαίνεται πως τα… όργανα στα «Λιοντάρια» μόλις άρχισαν ή για να ακριβολογούμε, ο «πόλεμος» στο εσωτερικό της ομάδας καλά κρατεί.

Αφορμή αποτέλεσε η ήττα από την Καλλονή, την Τετάρτη (15/5) με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν ουσιαστικά εκτός play offs για την άνοδο στην Super League. Μερικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ έκριναν… ένοχο τον Μιχάλη Γρηγορίου και ζήτησαν την παραίτησή του, η οποία δεν… κατατέθηκε ποτέ από τον Έλληνα προπονητή και εν συνεχεία ζήτησαν την απομάκρυνσή του από τον Λάζαρο Θεοδωρίδη, γιό του εκλιπόντα Πέτρου.

Ο τελευταίος προσπάθησε να παίξει ρόλο… πυροσβέστη, καθώς θέλησε να στηρίξει τις επιλογές του πατέρα του μέχρι τέλους, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει πολλά, καθώς τα μέλη του ΔΣ απείλησαν πως θα αποχωρήσουν, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο, κάτι που σημαίνει πως ο Θεοδωρίδης δεν θα μπορεί να προχωρήσει στην πώλησή της.

Για τον λόγο αυτό, την Παρασκευή (17/5), απόντος του Λάζαρου Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι στην Αθήνα για να έχει επαφές με υποψήφιους επενδυτές, ο Μιχάλης Γρηγορίου κλήθηκε ενώπιον της διοίκησης και σύμφωνα με το serresport.gr του γνωστοποιήθηκε πως του χορηγήθηκε αναγκαστική άδεια μέχρι το τέλος της σεζόν εξαιτίας κακής συμπεριφοράς προς μέλη του συμβουλίου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκανε δεκτό το έγγραφο και ενημέρωσε πως οι επόμενες… επαφές των δύο πλευρών θα γίνεται μέσω δικηγόρων, ζητώντας από τη διοίκηση του να του κοινοποιηθεί η απόφαση με δικαστικό κλητήρα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει άμεσα, μια και η ενέργεια αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Υπό όλες αυτές τις συνθήκες ο Πανσερραϊκός καλείται την Κυριακή να δώσει αγώνα στην Καβάλα, ενώ ο Μιχάλης Γρηγορίου την Δευτέρα θα καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ, ενώ δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο, σύμφωνα με τα όσα λένε, να ακολουθήσουν και αρκετοί παίκτες στηρίζοντας τον προπονητή τους.

Kαι όλα αυτά, λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο περί αναπαύσεως της ψυχής του Πέτρου Θεοδωρίδη όπως έλεγε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ!

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ενημερώνει τους Σερραίους φιλάθλους ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΙΟΥ και ώρα 10.00 π.μ.  στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπου Συκεών, θα τελεσθεί 40\θήμερο Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής  του Προέδρου μας ΠΕΤΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ».