Μικρά εκλογικά & ο …Σταλιν σας προτείνει υποψηφίους !!!

Μικρά εκλογικά & ο …Σταλιν σας προτείνει υποψηφίους !!!

Ο Στάλιν σχολιάζει την τοπική εκλογική κίνηση και σας προτείνει υποψηφίους (ανεξάρτητα αν αυτοί τον συμπαθούν ή ΌΧΙ).

Και μια κι αυτοί που διεκδικούν να …σταυρωθούν είναι περισσότεροι από 2000 στο νομό, είπαμε να ξεχωρίσουμε μερικούς… 

@ Εκτός συναγωνισμού ξεκινάμε με έναν απόγονο ενός αγαπημένου μου αγωνιστή, του οποιου ο γιος Σωκράτης… παρα-πρόκοψε στο καπιταλιστικό περιβάλλον, σε σημείο που να εισπράτει ο εγγονός Πέτρος, την μήνη των… “τροπον τινά” υποστηρικτών του καπιταλιστικού τρόπου ζωής!!! (Αν χρειαστείτε δραμαμίνες δεν φταίω εγώ)

@ Καταχειροκροτήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, στο Εργατικό Κέντρο Σερρών, όπου αργά το απόγευμα της Τετάρτης, μίλησε ενώπιον Σερραίων πολιτών. Ας συνεχίσει τον αγώνα τον καλό στην ατραπό που χάραξε και ο παππούς του.

@ Αν εστιάσουμε στα εκλογικά περι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να θυμίσουμε πως ο Σερραίος παλαίμαχος φωτορεπόρτερ Ντίμης Αργυρόπουλος, κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ.

@ Ο Ντίμης είναι εκ των προσώπων εκείνων που ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πάντα μαζί του για να απαθανατίζει όλες τις μεγάλες στιγμές του συμπατριώτη μας πολιτικού.

@ Μια και ο λόγος για τα ευρωψηφοδέλτια, σε αυτό του ΚΙΝΑΛ συμμετέχει και η καλή συνάδελφος Βάσω Μόραλη απο την γειτονική μας Νικήσιανη Καβάλας. Η Βάσω έχει αφήσει ανεξίτηλη σφραγίδα στην αθλητική δημοσιογραφία, εγχώρια και παγκόσμια.

@ Αντίθετα ο μοναδικός υποψήφιος Ευρωβουλευτής από τις Σέρρες, ο φίλος Πάνος Γρέδης, από το Νέο Σούλι,  που κατέβαινε με τους «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-Αλληλεγγύη» «κόπηκε» από τον Αρειο Πάγο για … γραφειοκρατικούς λόγους και δεν θα είναι υποψήφιος (σ.σ. εμένα πάντως δεν με ρώτησαν)!

————-

@ Ας μείνουμε στα εκλογικά και δη στα δημοτικά. Μια και σε όλους τους συνδυασμούς υπάρχουν καλοί άνθρωποι, σε αυτούς να αναφερθούμε και να ξεκινήσουμε με τον Γιάννη Δεσποτίδη στον συνδυασμό του Αλέκου Χρυσάφη.

@ Συστάσεις για τον Γιάννη Δεσποτίδη δεν χρειάζονται. Έχει για πασπαρτού το ήθος και την εντιμότητά του. Η συμβουλή μας είναι, να απέχει από συμβιβασμούς…

@ Από κοντά και ο καθηγητής Φυσικής Σπύρος Μισιρλής που έχει καθοδηγήσει στα πρώτα βήματά τους, πολλούς μετέπειτα λαμπρούς επιστήμονες στην πόλη και το νομό.

————-

@ Ανταγωνιστικά στον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη ο εκπαιδευτικός Ανέστης Παπαδόπουλος. Ένας αξιοπρεπής και δημιουργικός υποψήφιος με την εργατικότητα να του την έχουν κληροδοτήσει οι γονείς του Τασούλα και Ρούλης Παπαδόπουλος.

@ Συστάσεις δεν χρειάζονται και για τον Ψυχίατρο Μιχάλη Σωτηρίου, ο οποίος κατέρχεται με τον συνδυασμό του Φωτιάδη, ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία των Σερρών και μόνο καλά λόγια ακούς για την προσωπικότητά του.

@ Στον ίδιο συνδυασμό του Φωτιάδη και ο οδοντίατρος Στάθης Πανταζής. Διαχρονικά δημιουργικός, πλουραλιστικός και ευαισθητοποιημένος περι των κοινών και των θεσμών.

————-

@ Στον συνδυασμό της Αριάδνης Παπαφωτίου ο παλιός καλός φίλος και γνωστός Πολιτικός Μηχανικός Φούλης Τριανταφύλλου. Γνωστός για τους κοινωνικούς του αγώνες από την εποχή του Ρήγα και για την συνέπειά του σε όλα τα μετερίζια της ζωής.

@ Στης Αριάδνης τον Συνδυασμό, μαχητικά και με ιδεολογική συνέπεια, ο καλός μας φίλος Δουράκης Δαμιανός. Έχοντας εντρυφήσει στα κοινωνικά προβλήματα ως διευθυντής πολιτικού γραφείο, προτίμησε τον αυτοσεβασμό και τον στίβο των αυτοδιοικητικών.

————-

@ Στον Συνδυασμό του Αντώνη Γεωργούλα, με την ιδιοτέλεια της φιλίας, αλλά και γιατί ξέρουν να αγαπούν τον συμπατριώτη τους, ξεχωρίζουν η Κική Μιχαηλίδου και ο Ευθύμης Ραμπότας.

————-

@ Στον Συνδυασμό του Αραμπατζή δυσκολευόμαστε να βρούμε πιο επικοινωνιακό άνθρωπο απο τον Ηλία Γκότση, που εκατοντάδες συμπολίτες μας είναι …follow.

————-

@ Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ θα είναι στις Σέρρες το απόγευμα της Παρασκευής 17/5 για να δώσει συνέντευξη τυπου (19.00), ενώ από τη ΝΟΔΕ έχει οργανωθεί και ομιλία του, αμέσως μετά στο ξενοδοχείο Philippos Xenia

@ Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε ανακοινωθεί εδώ και πέντε ημέρες

@ Απο το ΚΙΝΑΛ θεώρησαν καλό την… ίδια ώρα (19.00 συνέντευξη τυπου στα γραφεία και 20.00 ομιλία) να διοργανωσουν εκδήλωση (στον Ορφέα οδ.Περ.Κωστοπούλου 8) με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη. Μαζί του θα είναι και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Γ.Καμίνης, Ε.Καιλή, Λ.Παλάντζας, Β.Μώραλη και Ε.Φωτεινός.

@Μάλλον τους κόβω να περιμένουν τον Βαγγέλα, μια και τα τοπικά κανάλια δεν έχουν το ανάλογο προσωπικό για να καλύψουν ταυτόχρονα δύο εκδηλώσεις, και ως γνωστόν χωρίς TV, είναι σα να μην έγινε η εκδήλωση…

————-

@ Ας κλείσουμε όμως τα λόγια τα καλά (μας ξέφυγαν πολλά) με τα της περιφέρειας. Εκεί τιμά το ψηφοδέλτιο του Υποψ, Περιφερειάρχη κ Χρήστου Γιαννούλη, ο δικός μας συμπατριώτης, άριστος συγγραφέας και εκ των κορυφαίων της δημοσιογραφίας Σπύρος Κουζινόπουλος. Τα λόγια είναι λίγα και περιττά.

Πατερούλη Στάλιν τι θα κάνουμε με τον Κουζινόπουλο?

Παιδί μου θα τον ψηφίσετε μαζικά. Διαφορετικά θα πάτε εκεί στου …Αρχάγγελσκ τα γκούλαγκ.