Μικρά και Κακά, με …ρόμπες ξεκούμπωτες και δανειστές τοκογλύφους

Μικρά και Κακά, με …ρόμπες ξεκούμπωτες και δανειστές τοκογλύφους

monkeys-2-@ Αυτό που τελικά κοντεύει να γίνει συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και όχι της εγχώριας πλουτοκρατίας και των βολεμένων του συστήματος (ολίγο ή πολύ), είναι πως η χώρα μετά από πολλά χρόνια έχει επιτέλους κυβέρνηση πατριωτική και όχι κυβέρνηση της …ρόμπας!!!

@ Προς Θεού δεν εννοούμε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις και δη αυτές των κκ ΓΑΠ, Παπαδήμου και Σαμαρά, ήταν ρόμπες. Ρόμπες ήταν όλες οι προηγούμενες των προαναφερομένων. Οι εν λόγω ήταν κάτι παραπάνω από ρόμπες απλές. Ήταν ρόμπες ξεκούμπωτες!!!

@ Μια και τόση συζήτηση για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα, ας ρωτήσουμε τους έχοντας ασθενή μνήμη δεξιόστροφους νοβογιουνάν. Το Ελληνικό Κράτος ως ο 1ος ή ο 2ος μεγαλύτερος εισαγωγέας οπλικών συστημάτων (εκ των οποίων κάποια άχρηστα) από την Γερμανία της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, γιατί δεν αξιοποίησε (διπλωματικά ή με εμπάργκο) αυτή την ιδιότητα από το 2010 έως σήμερα;

@ Το άλλο ερώτημα σχετικό με τους εξοπλισμούς που έφερε στη δημοσιότητα ο έτερος κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμένος με τους 16 όζοντας φακέλους. Τόση λαμογιά, δεν ματαείδε ο ντουνιάς!!!

@ Έγραψαν και επ’ αυτών των σκανδάλων, ιστορία τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» ή άλλως του «τόξου των νοικοκυραίων», ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στις μίζες και στη νομή της εξουσίας, έχοντας το Κράτος για τσιφλίκι τους. Ο απόλυτη κατάλυση της Δημοκρατίας.

@ Άσχετο: Η απόσταση μεταξύ της κατάλυσης της Δημοκρατίας και της εγκαθίδρυσης ενός φασιστικού καθεστώτος είναι …μια μίζα δρόμος!

@ Καιρός είναι να τους στείλει ο λαός στην φυλακή αλλά υπάρχει φόβος και εκεί να οργανώσουν κλίκες και διαπλοκή. Ποινικοί και τρομοκράτες, μπροστά τους είναι κολεγιόπαιδα.

@ Την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, στις Βρυξέλλες έχουμε τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Δανειστών και των Τοκογλύφων, των εντεταλμένων γκαουλάϊντερ της Μέρκελ και του Σόϊμπλε που με την σειρά τους λογοδοτούν στην Γερμανική οικονομική ελίτ.

@ Στην διάσκεψη δε των επτά καρεκλών που στήθηκαν χθές για την Ελλάδα, να θυμίσουμε στον Τσίπρα πως «Υπάρχουν στη ζωή, την ατομική και την κοινωνική, στιγμές που πρέπει κανείς να πει το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι»…». Τάδε έφη ο μέντορας του συνταγματικού δικαίου Αριστόβουλος Μάνεσης.

@ Ο ίδιος μεγάλος δάσκαλος στο τελευταίο του μάθημα, πριν συλληφθεί το 1968 από το δικτατορικό καθεστώς, που με θρησκευτική ευλάβεια υμνεί η Χρυσή Αυγή, αποχαιρέτησε τους φοιτητές του με τα λόγια του ποιητή: «Όσοι το χάλκεον χέρι // βαρύ του φόβου αισθάνονται, // ζυγόν δουλείας ας έχωσι• // Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία»

@ Άσχετο: Δεν υπάρχουν ευρωπαίοι εταίροι. Υπάρχουν μόνο δανειστές τοκογλύφοι. Αυτή είναι η Ευρώπη σήμερα και για να αλλάξει πρέπει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να φέρει ντόμινο ανατροπών

@ Οι πιέσεις αφόρητες προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για ένα και απλό λόγο. Δεν θέλουν να κυβερνήσει ο Τσίπρας. Δεν θέλουν Αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη παρά μόνο ως φρόνιμη και γραφική αντιπολίτευση (λέγε με ΚΚΕ) για δημοκρατικό άλλοθι στην νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά και φασίζουσας οικονομικής ελίτ, εις βάρος των λαών Ευρώπης.

Μήπως ο Σόϊμπλε πρέπει να χαρακτηρισθεί
ως …«persona non grata» στην Ελλάδα;
Σύμφωνα με τη βουλευτή Σάρα Βάγκενκνεχτ του Die Linke, παρόλο που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, οι ενέργειές του προσανατολίζονται προς αντίθετη κατεύθυνση, καθιστώντας την Ελλάδα υπεύθυνη για ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα.
Επίσης, υπογράμμισε ότι, «ο Σόιμπλε είναι αυτός που απελευθερώνει τις δυνάμεις εκείνες που θέλουν να πιέσουν την Ελλάδα μέχρις εσχάτων. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από μια έξοδο της χώρας από το ευρώ. Γι’ αυτό και είναι εντελώς ανεύθυνο να ξεκινάει κανείς μια τέτοια ανυπολόγιστη διαδικασία που θα επηρεάσει όλο το ευρωσύστημα».
Τέλος, το Bloomberg καταλήγει σημειώνοντας ότι, ενώ η ελληνική κυβέρνηση κάνει αγώνα δρόμου, ο Σόιμπλε συνεχίζει την πίεση δηλώνοντας σε διεθνή μέσα ότι «ο χρόνος της Ελλάδας τελειώνει».

@ Επί πέντε χρόνια οι επίγονοι του Γκέμπελς στην Γερμανία και στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, συκοφαντούσαν, λοιδορούσαν και αποδομούσαν αντιστοίχως τον Ελληνικό λαό, τους Έλληνες πολιτικούς και την ελληνική Δημοκρατία.

@ Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εγχώριοι γερμανοτσολιάδες, που ή ως πολιτικοί(τρομάρα μας) ή ως αργυρώνητοι «δημοσιογράφοι» συστημικών μέσων ενημέρωσης, μαζί με την πιστή εφαρμογή των εντολών Σόϊμπλε, φρόντιζαν να αναπαράγουν την δυσφήμιση της χώρας με ασυναγώνιστο μπροστάρη τον ρωποπερπερήθρα Άδωνι.

@ Όλα αυτά ουδόλως ενοχλούσαν το ανεκδιήγητο ντουέτο των Σαμαροβενιζέλων που πρώτοι δίδαξαν την ανοχή απέναντι στην Γερμανική αλα κάρτ προτεσταντική ηθική.

@ “Οι Γερμαναράδες μας έπρηξαν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος”. Τάδε έφη Ζουράρις για τους Γερμανούς και αποκαλώντας την Γερμανία ληστρικό κράτος. Τόλμησαν ποτέ να πούνε κάτι ανάλογο (αν και γνωρίζουν την αλήθεια) τα λεβεντόπαιδα του πάλαι ποτέ τρανού ΠΑΣΟΚ της αλλαγής και της καταστροφής;

@ Ή μήπως τόλμησε ο έτερος πηθικαλώπηξ Σαμαράς να πει έστω και μια φορά «αρκετά κυριε Σόϊμπλε!». (κύριος ο κύντερος γίνεται;). Έβλεπε την εξαθλίωση του ελληνικού λαού και την καταστροφή της χώρας ως να εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις.

@ Όσο για τις πολεμικές αποζημιώσεις, πριν τις απαιτήσουμε νομικά από τους Γερμανούς, καλό θα είναι νομικά να τελειώσουμε με τους κάθε λογής γερμανοτσολιάδες. Τι λέει επ’ αυτού ο φίλος του Σούλτς, ο γνωστός με μάτι Μίλκας, ηγέτης του «κουραδά» κατά τους Νιγριτινούς (Ποτάμι το λένε αλλού) κύριος Θεοδωράκης;

@ Εδώ βεβαίως γίνονται ορισμένες συγχύσεις και ο φον Σταύρος μπερδεύει τους φουστανελάδες με τους γερμανοτσολιάδες. Γι αυτό ενίοτε «φωνάζει» : Βάστα Ρόμελ.

@ Ξέρει όμως ο κυρ Θεοδωράκης! Όπως λένε, με εφόδια δυο φωτογραφίες με τον Σημίτη κι άλλες δύο με τον Γιωργάκη έγινε αρχηγός κόμματος, που ο Σούλτς της σοσιαλδημοκρατίας θέλει να δει να κυβερνά, σύννομα πάντα με τις Γερμανικές εντολές. …Όταν θα γίνουν τα μέζεά μας, προφεσόροι!!!

  • Πατερούλη Στάλιν ισχύει το Grexit;
  • Ας το κάνει πτώχευση ο Τσίπρας εντός του ευρώ. Τότε να δώ Σόϊμπλε και Μέρκελ.