ΜΙΚΡΑ & ΚΑΚΑ: Χαπάκηδες, πρεζάκηδες και ταξικά κωθώνια

ΜΙΚΡΑ & ΚΑΚΑ: Χαπάκηδες, πρεζάκηδες και ταξικά κωθώνια

stalin_σταλιν@ Πολύ σωστά ο Λευτέρης Κατιρτζόγλου να επισημαίνει πως είναι απαράδεκτο η κορυφαία εργατική οργάνωση ΓΣΕΕ, να συντάσσεται ευθέως και τόσο απροκάλυπτα με τα εκβιαστικά – τρομοκρατικά διλήμματα των δανειστών – «θεσμών», όλων των εργοδοτικών οργανώσεων (ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ) και των κομμάτων της «τρόικας εσωτερικού» (ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ), να απαιτεί να αποσυρθεί το Δημοψήφισμα και να φιμωθούν οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός.

@ Δεν είναι απλά σωστό. Αναδεικνύει παράλληλα οι εργατοπατέρες του εργαζόμενου λαού, όπως πλέον χαρακτηρίζονται οι συνδικαλιστές καριέρας, παραμένουν ταξικοί μπουμπούνες ή είναι βολεμένοι. Βρίσκονται στην ίδια πλευρά, με τους εργοδότες.

@ Άσχετο αλλά το είπε ο …ποιητής: Χαπάκηδες, πρεζάκηδες και ταξικά κωθώνια.

@ Το ακούσαμε από επιβάτη του ΚΤΕΛ το πρωϊ της Πέμπτης στην Αθήνα: «Έλα βρε Νίκο μη στεναχωριέσαι. Δεν θα βγεί το ΟΧΙ. Μόνο οι φουκαράδες θα ψηφίσουν όχι». Ο εν λόγω επιβάτης συνταξιούχος δημοσίου.

@ Τα συμπεράσματα δύο: Πρώτο, η κοινωνική κουλτούρα ενός λαού αλλά και μιας μεγάλης κοινωνικής ομάδας, βγαίνει από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους αναξιοπαθούντες και τους οικονομικούς φουκαράδες. Ο εν λόγω επιβάτης – συνταξιούχος είναι μέλος αγέλης με Ακύλες τους εκπροσώπους της τρόϊκας εσωτερικού.

@ Το δεύτερο συμπέρασμα, είναι πως η πολιτικόοικονομική ελίτ της χώρας μας, έχει τα γιουσουφάκια της. Τους κουτσοβολεμένους, που επειδή τους λέει καλημέρα το σύστημα, το ίδιο που τους απειλεί και τους φοβίζει, παραμένουν τα ταξικά κνώδαλα, πρόθυμα να θυμώσουν με τους αντιπάλους των συμφερόντων των αφεντάδων.

ΝΑΙ-πριτς@ Αυτά τα ταξικά κνώδαλα μαζί με τους γνωστούς γκεμπελίσκους των τηλεοπτικών παραθύρων, ιδιαίτερα των ιδιωτικών καναλιών που δεν πληρώνουν όπως όλοι οι φορολογούμενοι, ζητούν από τον λαό να ακυρώσει με το δημοψήφισμα της Κυριακής, την απόφασή του ίδιου στις 25 του Γενάρη να απαλλαγεί ακριβώς από το κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής που επί τέσσερες δεκαετίες έστησε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

@ Ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαν Γκάμπριελ ενώπιον της Γερμανικής Βουλής, ήταν κατηγορηματικός με την αλήθεια που είπε: « η Ελλάδα βρέθηκε στο σημείο που είναι σήμερα λόγω της διαφθοράς και της διαπλοκής με ευθύνη των Συντηρητικών της ΝΔ και των Σοσιαλιστών του ΠΑΣΟΚ. Δεν ευθύνεται η σημερινή κυβέρνηση του Α. Τσίπρα»

@ Μια και ο κ Σαμαράς ο σπουδαρχίδης, ομού μετά του Βενιζέλου με το υπερτροφικό εγώ, μιλούν συνέχεια και δημοσίως για τη θέση και τις δηλώσεις των Ευρωπαίων Εταίρων – Δανειστών υπέρ του «ναι», γατί αποσιωπά το κουτσαβάκι ο Αντωνάκις αυτά που είπε ο Ζίγκμαν Γκάμπριελ.

@ Καλό το τρίπτυχο αλλά πιο καλή η cashcard. Καλός ο πατριωτισμός αλλά να μην χρειάζεται αποδείξεις. Καλό το «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η ΝΔ» αλλά πιο καλό το ευρώ. Όχι αυτό για να περάσεις τη μέρα, αλλά αυτό του μαυραγορίτη.

@ Εδώ και πέντε μήνες περίμεναν αυτή την στιγμή. Όλο το παρασιτικό σύστημα της χώρας και το πολιτικό τους προσωπικό, όλοι αυτοί που διέλυσαν την Ελλάδα , όλο το   προσωπικό των υποτελών του Σόιμπλε έχει ξεχυθεί, όχι ακόμη στους δρόμους,  προς το παρόν στα ΜΜΕ και απαιτεί λίγο πολύ να φύγει ο Τσίπρας.

παναμας@ Να φύγει ο Τσίπρας γιατί ο Σόιμπλε και η παρασιτική Ευρώπη δεν μπορεί πια να συνεργαστεί μαζί του. Επειδή προκήρυξε δημοψήφισμα που δεν θέλουν, γιατί η κρίση θα χτυπήσει την πόρτα τους. Εκβίασαν χρόνια τώρα τον ελληνικό  λαό, τον τρομοκρατούν πέντε χρόνια τώρα, τελικά  όλα αυτά έγιναν μπούμεραγνκ.

@ Οι Έλληνες δεν φοβούνται πλέον. Επειδή δεν φοβούνται περνάνε στην άλλη φάση απειλής, την χειρότερη. Την αποσταθεροποίηση. Οι πληροφορίες λένε ότι οι δημοσκοπήσεις βγάζουν καθαρά  το όχι  και το ξέρουν στο Βερολίνο και αλλού. Αν έβγαζαν ναι θα πανηγύριζαν από τώρα.

@ Οι ώρες είναι κρίσιμες , ούτως ή άλλως. Οι προβοκάτορες, το σύστημα που είχε την Ελλάδα στην διάθεσή του, τις τράπεζες, το κράτος, τους υπουργούς ωρύεται. Να φύγει ο Τσίπρας, έστω και με πραξικόπημα, να αλλάξουν τα δεδομένα και μόνοι οι ίδιοι να μείνουν ακλόνητοι για να συνεχίσουν να ρημάζουν την Ελλάδα.

@ Ο λύκος στην αναμπομπούλα φαίνεται. Δεν τους ενδιαφέρει η Δημοκρατία. Δεν τους ενδιαφέρει η ομαλότητα. Θέλουν ανωμαλία για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους. Θέλουν ανατροπή του Τσίπρα για να διευκολύνει τα σχέδιά τους. Εξουσία και μόνο εξουσία.

@ Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είναι κανείς και με το ΌΧΙ και με τον Τσίπρα. Λόγοι αξιοπρέπειας, λόγοι πολιτικοί και ιδεολογικοί, λόγοι αρχής. Αυτό ήθελε από την αρχή ο ελληνικός λαός από τον Τσίπρα αυτό θέλει και τώρα. Υποχρέωσή του να τα διεκδικήσει μέχρι τέλους.

@ Κριτική στον Τσίπρα έχει δικαίωμα και επιβάλλεται να κάνει ο καθένας.  Αλλά το υπηρετήσει σχέδια εκτροπής, είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια, μεγαλύτερη και από την χρεοκοπία και για την χώρα και για τον λαό. Όσοι επιδιώκουν πραξικόπημα πρέπει να βρουν απέναντί τους σύσσωμο τον ελληνικό λαό.

  • Εσύ τι λες να ψηφίσουμε πατερούλη Στάλιν;
  • Με απλά λόγια παιδί μου, ΌΧΙ  στην Τρόικα,  ΌΧΙ στην εκτροπή.