ΜΙΚΡΑ & ΚΑΚΑ: Φαινόμενα διάλυσης στην παράταξη Αγγελίδη, στη Νέα Ζίχνη έχουν θέμα με τον… μητροπολίτη, ενώ έρχεται αύξηση στα Δημοτικά τέλη λόγω ΦΟΣΔΑ

ΜΙΚΡΑ & ΚΑΚΑ: Φαινόμενα διάλυσης στην παράταξη Αγγελίδη, στη Νέα Ζίχνη έχουν θέμα με τον… μητροπολίτη, ενώ έρχεται αύξηση στα Δημοτικά τέλη λόγω ΦΟΣΔΑ

@ Άκαρπη ήταν και η νέα συνάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Σερρών κ. Χασαπίδη με τους προέδρους
των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σερρών για τις αυξήσεις στο νερό

@ Ο κ. Χασαπίδης απέρριψε την αντιπρόταση των προέδρων, αυτοί επανέλαβαν οτι δεν δέχονται τις αυξήσεις που προτείνει η ΔΕΥΑΣ. Αρκετοί δε εξ αυτών εκδήλωσαν την πρόθεση τους να ανεξαρτητοποιηθούν.

@ Οι αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού δείχνει να δρά ως καταλύτης διάλυσης για την παράταξη Αγγελίδη στο Δήμο Σερρών.

@ Μετά από τον πρόεδρο των Καλών Δένδρων κ. Τσίμα ο οποίος ανακοίνωσε εδώ και μέρες την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη Αγγελίδη, σειρά πήρε ο πρόεδρος του Κωνσταντινάτου κ. Ανεστούδης ο οποίος δήλωσε οτι αν περάσουν οι αυξήσεις και αυτός θα ανεξαρτητοποιηθεί.

@ Στην ουρά και τρίτος πρόεδρος που θα ακολουθήσει όπως φαίνεται τον δρόμο των δύο συναδέλφων του, για να αποφύγει κι αυτός τη μήνη των ψηφοφόρων του.

@ Κατά τα’ άλλα άφαντοι οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης για τη στάση που θα κρατήσουν στην ψήφιση των αυξήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών καθώς και ποιες είναι οι τεκμηριωμένες απόψεις τους για το θέμα.

@ Στη Νέα Ζίχνη βρηκαν θέμα να ασχοληθούν καθώς ο ιερέας δεν τήρησε το έθιμο της ρίψης του σταυρού στο νερό, αφήνοντας όσους ήθελαν να βουτήξουν κυριολεκτικά στα … «κρύα του λουτρού»

@ Ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζής πηρε σβάρνα τα τοπικά κανάλια (ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ -ΔΙΚΤΥΟ) χαρακτηρίζοντας τον Μητροπολίτη Ζιχνών Ιερόθεο «αιρετικό», αφού όπως είπε, δεν τηρεί περιφορές και λιτανείες.

@ Το προχώρησε δε εξηγώντας την … «αδιαφορία» του στο ότι δεν κατάφερε να γίνει Μητροπολίτης Μεγάρων και τον κάλεσε αν δεν του αρέσει στην Νέα Ζίχνη να φύγει.

@ Ενώ για τη μη ρίψη του σταυρού στα νερά το απέδωσε σε φήμες που κυκλοφορούν, ότι πέρσι ο σταυρός είχε υποστεί μια φθορά. Έκανε λόγο για «φασιστικό» τρόπο λειτουργίας και το… «τερμάτισε» ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του πρωτοσύγγελου, αφού όπως είπε είναι… υπάλληλος του κράτους.

@ Επίσης δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αφού όπως σημείωσε, η κατάσταση έφτασε στο… απροχώρητο!

@ Μέσα στον Ιανουάριο ο φορέας που έχει την ευθύνη διαχείρισης των ΧΥΤΑ Κεντρικής Μακεδονίας ΦΟΔΣΑ αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση του ποσού που πληρώνουν οι δήμοι για την εναπόθεση των απορριμάτων.

@ Στον ν. Σερρών η μέση τιμή σήμερα είναι στα 20 ευρώ ο τόνος και αναμένεται να πάει ή στα 29 ευρώ ανά τόνο ή στα 35 ευρώ.

@ Από την πλευρά τους δήμαρχοι των Σερρών δηλώνουν αδυναμία να απορροφήσουν αυτή την αύξηση πράγμα που σημαίνει οτι οι δημότες θα κληθούν να πληρώσουν το κόστος με την αύξηση των δημοτικών τελών.

@ Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία ανάδειξης νέων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα. Κάλπες θα στηθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Σερρών και από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα το εκλεκτορικό σώμα θα κληθει να επιλέξει τον Διευθυντή.

@ Εκατόν πέντε εκπαιδευτικοί αποτελούν το εκλεκτορικό σώμα στο Νομό Σερρών για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα θα ψηφίσουν οι διευθυντές και οι υποδιευθυντές των σχολικών μονάδων των Σερρών καθώς και οι δεκαπέντε παλιότεροι προϊστάμενοι των νηπιαγωγείων του Νομού.

@ Έξι είναι οι υποψήφιοι για την θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό Σερρών.

@ Τρεις εκπαιδευτικοί διεκδικούν τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Σερρών.

@ Ενενήντα οκτώ είναι εκλέκτορες στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών. Το εκλεκτορικό σώμα αποτελείται από τους διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολικών μονάδων του Νομού.

@ Η διαδικασία της ψηφοφορίας μοριοδοτεί τους υποψηφίους διευθυντές και δεν παίζει τον καθοριστικό ρόλο για την ανάδειξη τους. Καθώς απο τις 12 έως τις 19 Ιανουαρίου οι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη. Οι νέοι διευθυντές εκπαίδευσης θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Φεβρουαρίου του 2016.

@ Ολοκληρώνεται η κατασκευή της γέφυρας στα Καλά Δένδρα η οποία θα αποτελέσει τμήμα του νέου αυτοκινητόδρομου της καθέτου της Εγνατίας Οδού.

@ Η γέφυρα έχει κατασκευαστεί στο ύψος της σιδηροδρομικής γραμμής λίγα μέτρα πριν την διασταύρωση Καλών Δένδρων- Μητρουσίου. Παράλληλα δόθηκε σε κυκλοφορία νέο τμήμα δρόμου που οδηγεί στη εν λόγω διασταύρωση

@ Είναι μία από τις τέσσερις που θα κατασκευαστούν από τον Προβατά έως τα Καλά Δένδρα.

@ Παραμονές Χριστουγέννων έβαλαν λουκέτο τα Goody’s στις Σέρρες ενώ η πικρόχολη ανακοίνωση που ενημερώνει το κοινό αναφέρει Κλειστό από 23/12/2015 έως για…ΠΑΝΤΑ!

@ Το οίκημα «φιλέτο» δεν έμεινε ανοίκιαστο πάντως, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας καπαρώθηκε από αλυσίδα σουπερ-μάρκετ, τοπικών συμφερόντων.

One Response to "ΜΙΚΡΑ & ΚΑΚΑ: Φαινόμενα διάλυσης στην παράταξη Αγγελίδη, στη Νέα Ζίχνη έχουν θέμα με τον… μητροπολίτη, ενώ έρχεται αύξηση στα Δημοτικά τέλη λόγω ΦΟΣΔΑ"

  1. γενικη-κεντρικα   10 Ιανουαρίου 2016 at 00:33

    !!!!!αιρετικος???? μηπως ειναι κοματακι ΑΨΟΓΟΣ??? και γιατι ενας λαικος αιρετος στηλιτευει εναν ιερωμενο σαν “”αιρετικο”” Τι Υπονοει????κατι δεν παει καλα!!δεν καθεται που λεν!