Μικρά, κακά και.. προεκλογικά

Μικρά, κακά και.. προεκλογικά

@ Φαίνεται πως είναι στο ριζικό αυτού του τόπου, οι βουλευτές – πραματευτάδες, δίκη Οθωμανών καϊμακάμηδων, να θέλουν να ορίζουν τα πάντα στους δικούς τους καζάδες.

@ Το να βλέπει το νομό μας ως καζά και τον εαυτό του ως καϊμακάμη, πχ ένας δεξιός όπως ο υιός Αχιλλέως βεβαίως – βεβαίως, είναι στη φιλοσοφία της ιδιοκτησιακής αντίληψης που έχει για το Κράτος, όλο το σμάρι της δεξιάς νομενκλατούρας…

@ …το να βλέπει επίσης τον νομό μας ως καζά και τον εαυτό του ως ξεπεσμένο καϊμακάμη ένας ΚΙΝΑΛίστας Βενιζελικός, πχ ο Μιχάλης Τζελέπης και το εναπομείναν «έντιμο» ΠΑΣΟΚ, είναι και αυτό αποτέλεσμα της δεξιάς κουλτούρας.

Το να βλέπει όμως όμως ΣΥΡΙΖΑιος, τον εαυτό του ως καϊμακάμη στον Σερραϊκό καζά, όπως πχ η σύντροφος Σταμπουλή και από πίσω ένα σύνταγμα βαγγελάκηδες, εεε αυτό, μόνο αριστερό δεν είναι.

@ Τώρα θα μου πείτε τι φταίνε όλοι αυτοί οι υποψήφιοι. Πως δήθεν όλοι ίδιοι είναι. Πως όλοι τρέχουν για τα ψηφαλάκια. Μπορεί και έτσι να είναι. Εξ άλλου το μαγαζί είναι γωνία…

@ Η Βουλή εκεί στην γωνία βασ. Αμαλίας με βασ. Σοφίας, με εξουσία, κυλικίο για φτωχούς, εστιατόριο για πάμπτωχους, κουρείο τζάμπα, όπως και πολλά ακόμη τζάμπα, μαζί και δάνεια για των παιδιών τα προικιά.

@ Το κακό είναι γιατί να πληρώνει τη νύφη εκείνος που μια ζωή αγωνίστηκε για τις ιδέες της Αριστεράς και για το ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό το πλεονέκτημα που οι κάποιες αλαζονικές συμπεριφορές κουρέλιασαν.

@ Αλήθεια πόσο ηθικό πλεονέκτημα διαθέτουν όσοι συνωστίζονται και διαγκωνίζονται για μια καρέκλα στη Βουλή? Μέτρησαν το μπόϊ τους ενίοτε και την υστερία τους?

@ Το ερώτημα είναι γιατί να πάει ο ψηφοφόρος, στον ιμετασιόν βο(υ)λευτή, που λέει ότι έχει ηθικό πλεονέκτημα, αλλά ο ίδιος το ξέβαψε, βολεύοντας εαυτόν και φαμίλια?

@ Του έρχεται του φουκαρά πως είναι προτιμότερο να πάει στον ορίτζιναλ δεξιό βολευτή, που έχει ντοκτορά στον νεποτισμό και αριβισμό και γράφει στα παλαιότερα των …αρχαίων του, τα περι ηθικής.

@ Τουλάχιστον έτσι κρατά άσβεστη την αντιπάθειά του για την μπουρζουαζία, ίσως και για τους βολεμένους μικροαστούς με τις μερσεντές και τις βιλίτσες, σε ενίοτε ζαμακωμένα οικόπεδα, εκεί στα υψίπεδα προς  Χρυσοπηγή και Ελαιώνα.

Όσοι σκίζουν τα ιμάτια τους για τις επενδύσεις«ξεχνούν» ότι η χώρα δεν είχε ούτε κτηματολόγιο , ούτε δασολόγιο, ούτε ορισμό ακτογραμμών, δεν υπήρχαν όρια χρήσεων γης.

@ Αυτά έγιναν ή βρίσκονται στο τέλος τους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες μετά από δουλειά 2 ετών διαμορφώθηκε επιτέλους και το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών. Επίσης επι …ΣΥΡΙΖΑ.

@ Σκεφτείτε πόσα ακόμη θα γινόταν, πχ στο νομό Σερρών, αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν την έπεφταν, στο να φροντίζουν, με όρους δεξιάς, την επανεκλογή τους.

Συγκλονιστικά στοιχεία για το όργιο αυθαιρεσίας και παρανομίας στην Μύκονο φέρουν στο φως οι έρευνες των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών. Οι διώξεις και τα πρόστιμα δεν φαίνεται να πτοούν τους καταπατητές.

@ Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι το… πριγκιπάτο της Μυκόνου είναι υπεράνω νόμων και δεν έχουν άδικο αφού στο νησί των ανέμων κάνουν κουμάντο οι διάφορες συμμορίες.

@ Δυστυχώς για την δεξιά και τον ηγέτη της τον Μητσοτάκη αυτά δεν είναι εγκλήματα. Εγκλήματα γι αυτούς υπάρχουν μόνο στα Εξάρχεια με τις μολότοφ.

@ Το σύστημα δεν κινδυνεύει από τις συμμορίες της Μυκόνου και αλλού ή τους εμπόρους ναρκωτικών και κάπου εκεί στα βόρεια και νότια προάστια των Αθηνών.

@ Δεν κινδυνεύει ούτε από τους επίορκους ή αντιπαραγωγικούς δημοσίους υπαλλήλους, που άφησαν τα αυθαίρετα να πνίξουν την Ελλάδα. Να κτισθεί για …να καεί το Μάτι! Κινδυνεύει μόνο από τις μολότοφ των Εξαρχείων!!!

@ Ένα –ένα τα ξεφουρνίζει ο Σταϊκούρας. Μετά την …αποκάλυψη ότι οι φοροαπαλλαγές παίρνουν …παράταση, βλέπουμε ότι η ΝΔ δεν λέει πόσες θα είναι  οι ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών.

@ Άρα οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι στον αέρα αν εκλεγεί η ΝΔ. «Θα δούμε…» είπε ο κ. Σταϊκούρας. Πράγματι θα δούμε… αφού οι ταξικοί μπουμπούνες είναι οι χαπάκηδες και πρεζάκηδες της συστημικής ΤιΒι.

@ Βέβαια εκεί στο ΚΙΝΑΛ έχουν ταξική συνείδηση!! Τόση που ως σοσιαδημοκράτες έδωσαν στον Κούλη και στην ακροδεξιά φράξια της ΝΔ, λευκή επιταγή κυβερνητικής αυθαιρεσίας, αν γίνει καμιά στραβή και βγεί ο Κούλης.

@ Σε ιδανικό «αυτόχειρα» εξελίσσεται η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, με τις συνεχείς παλινωδίες και αλλαγές στρατηγικής, για την επόμενη μέρα των εκλογών.

@ Φάνηκε πως η απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου, συνεπαγόταν τη σταθεροποίηση της γραμμής των ίσων αποστάσεων από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

@ Αίφνης όμως είχαμε στροφή 180 μοιρών. Φτάσαμε πλέον στην παροχή ψήφου στήριξης ή, έστω, ανοχής, στην ουσία εν λευκώ.

@ Μια και ο λόγος περι ψήφου εν λευκώ στον Κούλη, είχαμε την αποκάλυψη από μια μαθήτρια 17 χρονών, τι εστί Κούλης και Μητσοτακέϊκη παιδεία του Χαρβαρντ, του Καλάμπια και του …Κήρυκα των Χανίων.

@ Η εν λόγω μαθήτρια μας θύμισε την υποκρισία Μητσοτάκη, ο οποίος πανηγύριζε στο twitter  για τον Γιάννη Αντετοκούμπο και τι διακρίσεις του.

@ Σε επιστολή της προς τον αρχηγό της ΝΔ του θυμίζει ότι είχε καταψηφίσει το 2015 τον σχετικό νόμο για την απονομή ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών. Ιανός ο Κούλης.

@ Ανάλογα twitter από Βορίδη, Άδωνι, Πλεύρη και λοιπά λεβεντόπαιδα της νταρκ μπλού δεξιάς, εξετάζονται ως προς την γνησιότητά τους. Εικάζεται ότι είναι σιωνιστικός δάκτυλος.

@ Κατ’ άλλα τους ενοχλεί ο Βελόπουλος ως ακροδεξιός!!! Άλλο «λουλούδι» και αυτό στις ζαρντινιέρες των μπαλκονιών της δεξιάς πολυκατοικίας. Ταμάμ για μύρισμα.

Πωλούν …Ελπίδα, «μικροπωλητές» της Λαϊκής

Πάρα από τους μέχρι σήμερα γνωστούς και θα λέγαμε διαχρονικά σταθερούς πάγκους των μικροπωλητών στην λαϊκή αγορά των Σερρών, είχαμε τις …τελευταίες Τρίτες και πλανόδιους μικροπωλητές που για πραμάτεια είχαν την …Ελπίδα.

Αυτή ήταν η πραμάτεια τους, αυτή πωλούσαν στους Σερραίους που βγήκαν για ψώνια. Εξ άλλου η Ελπίδα, άγουρη ή σάπια, φυτρώνει μόνο όταν έχουμε εκλογές.

Οι εν λόγω λοιπόν μικροπωλητές ήταν οι …υποψήφιοι Βουλευτές!!!

Θα θέλαμε όμως να μάθουμε που είναι οι άδειες να πωλούν την πραμάτεια τους? Που είναι οι ταμειακές τους μηχανές? Τι έκαναν τέσσερα χρόνια τώρα για να δικαιούνται να περπατούν δίπλα μας και να μας πωλούν …ελπίδα?

Αν εξαιρέσουμε τον αποκαλυφθέντα διακοσμητικό πολιτικό ρόλο δύο – τριών, οι υπόλοιποι που θέλουν την επανεκλογή τους, τι έχουν «πληρώσει» από τους «φόρους» προς το νομό Σερρών και τους πολίτες αυτού?

@ Την Λαϊκή αγορά των Σερρών επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Αφροδίτη Σταμπουλή και μαζί με συνεργάτες της διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

@ Τώρα τι ρόλο έπαιζαν αρχικά οι Αβραμάκης και Καρπουχτσής σε αυτή την επιδρομή μαζί με το τιμ της Σταμπουλή δεν το ξέρουμε. Γρήγορα την έκαναν με μικρά πηδηματάκια. Πάντως ο Φωτίου δεν ήταν, ούτε ο Λασπάς, ούτε η Βελίκη, ούτε ο Δεμερτζής.

@ Εξ άλλου ο Φωτίου, ως άνθρωπος της αγοράς (sik), ξέρει τι σημαίνει, αλήθεια και επιχειρηματική δεοντολογία, που συνεπικουρούμενα όλα αυτά με σάλτσα δήθεν επαφών ασχέτων, γίνεται βολευτικό ευαγγέλιο για τον ευάγγελο. Να το χαίρεται.

@ Όχι δεν είδαμε τον Κώστα Καραμανλή να κόβει βόλτες στη λαϊκή. Υπάρχουν πολιτικά υποτακτικοί, γι αυτές τις δουλειές. Με τα αγγουράκια και τα ρεπανάκια, δεν δένει η πολιτική ελίτ.

@ Πάντως τη Δευτέρα 1η  Ιουλίου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα έρθει στις Σέρρες, τη γενέτειρα  του συγχωρεμένου θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

@ Άσχετο:  Στην Πρώτη Σερρών, στο γνωστό Κιούπκιουϊ  γιατί τα εγγόνια αντί το όνομα του παππού παίρνουν τ όνομα του θείου?

@ Ο λόγος της παρουσίας του, είναι για να  δώσει το παρόν σε εκδήλωση για τα εθνικά θέματα του εξαδέλφου του και υποψηφίου βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα.

@ Στην εκδήλωση που εκφράζει «το πιο δεξιά πεθαίνεις», θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Νίκου Στέφου «Ωρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…» και θα μιλήσουν ο κ.Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο κ.Στέφος και ο Σάββας Καλεντερίδης

@ Με τον κ Καλεντερίδη, που όσοι δεν συμφωνούν μαζί του τον λένε «ο νικηταράς πράκτορας 007 του Οτσαλάν, που έγινε γεωστρατηγικός αναλυτής» και με την κα Πυριώτη που θα συντονίζει την συζήτηση.

@ Τέλος πάντων, το πρόβλημα για τη ΝΔ, λέγεται Βελόπουλος και παράλληλα να δείξουμε τι «μακεδονομάχοι» είμαστε, γιατί οι νοσταλγοί του «πουλιού» είναι ακόμη εν ζωή.

Άσχετο: Οι «Μακεδονομάχοι» να πάνε την επομένη της εκλογής της ΝΔ, σούμπιτο στη Βουλή και να ξηλώσουν γύρω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όλα τα σλαβόφωνα και τουρκόφωνα τοπωνύμια της Μακεδονίας της ξακουστής.

@ Αμέσως μετά να κάνουν μια διαδήλωση για την Θράκη, που επίσης είναι μία και Ελληνική και αμέσως μετά με φορτηγίδες να μεταφερθούν εν παρατάξει εθελοντές σε Έβρο, Λήμνο, Χίο, Ιθάκη, Ρόδο και Καστελόριζο.

@ Στα δύσκολα και άκρως επικίνδυνα σύνορα Χολαργού με Παπάγου, υπηρετούν με αυταπάρνηση και πίστη στην Πατρίδα, τα παιδιά της πολιτικοοικονομικής ελίτ.

@ Με την ευκαιρία να πούμε πως νεοδημοκρατικοί κύκλοι διαδίδουν, πως την επόμενη φορά ο υιός Αχιλλέως, θα πολιτευθεί εις Αθήνας. Η Ελλάδα είναι δική μας και πάνω απ’ όλα δική τους.

@ Εξ άλλου αυτόν τον καιρό την Ελληνική Κληρονομική Δημοκρατία, ανέλαβε λόγω πολιτικής οκνηρίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο γόνος του Μητσοτακέϊκου ο Κούλης ο Αυτοδημιούργητος.

Μητσοτακέϊκο. Η ωδή σε θράσος απύθμενο. Κυνισμός χωρίς όρια. Νεποτισμός διαχρονικός, σχεδόν αιώνιος που έχει γίνει η δεύτερη φύση τους.

Ντόρα και Βουκουρέστι, Ντόρα και δήθεν βέτο. Η Ντόρα Μπακογιάννη που πρωτοστάτησε το τελευταίο διάστημα στις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης με επικρίσεις για ρουσφέτια.

Ποιος; Η Ντόρα Μπακογιάννη. Η οποία επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τοποθετήθηκε από τον πατέρα της υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ. Η ίδια διόρισε τον γιό της σύμβουλο στο ΥΠΕΞ και πάει λέγοντας.

  • –       Πατερούλη Στάλιν τι θα κάνουμε με τους συντρόφους τους δεξιοτραφείς?
  • –       Τα Γκούλαγκ παιδί μου έγιναν για ιδεολογική ανάπλαση. Εκεί στείλε τους.