ΜΙΚΡΑ & ΚΑΚΑ: Η (ο) Τάπα(ς) «βγήκε», το «συντροφικό» μίσος θα φύγει;

ΜΙΚΡΑ & ΚΑΚΑ: Η (ο) Τάπα(ς) «βγήκε», το «συντροφικό» μίσος θα φύγει;

@ Ρεζίλι των σκυλιών ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών με την απομυθοποίηση του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς, απο τα ίδια τα στελέχη της ΝΕ Σερρών και την βουλεύτρια του, όπως έλεγε κάποτε ο νυν συντονιστής της ΝΕ, κρίνοντας ασφαλώς τότε εξ ιδίων τ’ αλλότρια.

@ Επειδή «αρχή, ανδρών τε και γυναικών, δείκνυσι», (κατά το αρχή άνδρα δείκνυσι) η παραίτηση όλης της ΝΕ ομού μετά της βουλεύτριάς τους, θα αποτελούσε πράξη ελαχίστου πολιτικού αυτοσεβασμού και απόδειξη ανιδιοτέλειας, που δεν τα βλέπουμε.

stalin_dzugasvili_visarionovic@ Οφείλουν να παραιτηθούν καθώς η Αριστερά είναι ιδεολογική ταυτότητα που με ήθος και δημοκρατία παράγει πολιτική και όχι σεχταριστική νομή της εξουσίας για ίδιο πολιτικό ή οικονομικό όφελος.

@ Όσο για την τάπα ή τον τάπα, βγήκε!!! Καιρός τώρα να στραγγίσουν όλα τα απόνερα του νιπτήρα και να βρεθεί από το σιφόνι  στην αποχέτευση όλο εκείνο το απύθμενο «συντροφικό» μίσος που χαρακτηρίζει την σχέση των κκ Σταμπουλή και Κοτρώνη, μαζί με τους ψιθυρισμούς και την «συντροφική αλληλεγγύη» που τους διακρίνει.

@ Εκλογές ξανά για ΝΕ, χωρίς ομαδοποιήσεις και «σημαδεμένα» διπλά, τριπλά ψηφοδέλτια με 3-4 κοινούς υποψήφιους της ίδιας σέχτας. Ούτε με αυτόκλητους ινστρούχτορες που ελέω αδελφού ή κόρης θεωρούν εαυτούς θεματοφύλακες της αριστεράς ενώ έχουν χάσει προ πολλού την έξωθεν καλή μαρτυρία.

@ Άσχετο: Για δε αυτούς που πίστεψαν τους δήθεν «ανιδιοτελείς αγωνιστές» …βαθιά ψυχή!!!

@ Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ψάχνει το νέο αφήγημα περί εξόδου από τη κρίση, την πετυχημένη έναρξη νέας σχολικής χρονιάς, αλλά και το σχέδιο για το μέλλον της Ευρώπης ενόψει των σημαντικών επαφών και συσκέψεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

@ Πρώτα ήταν το Παρίσι με τη Σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ηγετών όπου ο  κ. Τσίπρας συμμετείχε ως παρατηρητής και σε λίγες μέρες, στις 9 Σεπτεμβρίου, με τη Σύνοδο των Ηγετών του ευρωπαϊκού Νότου.

@ Στα συμπεράσματα των συσκέψεων αυτών ο Έλληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει πολλά, καθώς ευελπιστεί ότι ενόψει και της Συνόδου Κορυφής στην Μπρατισλάβα με αφορμή το Brexit  μπορεί να σηματοδοτήσουν το τέλος της λιτότητας και να δρομολογήσουν στροφή της ΕΕ σε πιο προοδευτική αναπτυξιακή και κοινωνικής κατεύθυνση.

@ Το τελευταίο αποτελεί το διαχρονικό όνειρο της Κυβέρνησης. Καθώς για στροφή της ΕΕ σε πιο προοδευτική αναπτυξιακή και κοινωνικής κατεύθυνση, πρέπει να προηγηθεί επανάσταση με τουφέκια!!!

@ Παράλληλα επαναλαμβανόμενες είναι και οι συσκέψεις στα νέα γραφεία της ΝΔ  καθώς ο αυτοδημιούργητος νεοφιλελές ηγέτης της Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να είναι πλήρως προετοιμασμένος για την ομιλία του στη ΔΕΘ στις 17 Σεπτεμβρίου, γιατί δεν το έχει.

@ Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος τις επόμενες μέρες θα αρχίσει τις επαφές του με τους κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας θα επιμείνει στην ανάγκη μείωσης των φόρων ενώ θα στείλει μηνύματα και στο εξωτερικό!!!

@ Τα μηνύματα θα είναι ένα και ακατανόητο. Θα επαναλάβει ο Κούλης τη θέση του για μια συμφωνία με τους εταίρους που θα βασίζεται στη λογική της μείωσης του στόχου των πρωτογενών πλεονασμάτων στο 2% και σε ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 4%.

@ Αν σνιφάρει ή τρυπιέται δεν το ξέρω. Σίγουρα κάτι έχει. Μπορεί πυρετό και ξέρετε η φαμίλια του, ούτε τον πυρετό της δίνει. Τόσο χουβαρντάδες. Πάντως έκανε διακοπές μέσα στη χλίδα και μαυρισμένος, όπως όλος ο λαός, επέστρεψε δυστυχώς στο ίδιο πόστο.

@ Συγχαρητήρια σε ΓΑΠ, Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα.  Η Γερμανία είχε πλεόνασμα 18,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

@ Χάρη στον Ελληνικό λαό το γερμανικό πλεόνασμα είναι αρκετά μεγαλύτερο των προσδοκιών και το υψηλότερο από την εποχή της επανένωσης.

@ Το πλεόνασμα επετεύχθη μάλιστα παρά το πρόσθετο κόστος που συνεπάγεται για τη Γερμανία η προσφυγική κρίση, διότι χιλιάδες Έλληνες αυτοκτόνησαν, εκατοντάδες χιλιάδες έγιναν γκασταρμπάϊτερ στη Γερμανία, εκατοντάδες χιλιάδες έμειναν άνεργοι και στην Ελλάδα πλέον κατοικούν πρόσφυγες.

@ Από την Δευτέρα θα αρχίσει η ανάρτηση στο Taxis των εκκαθαριστικών πληρωμής του ΈΝΦΙΑ. Θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις, με την πρώτη έως το τέλος του Σεπτεμβρίου και την τελευταία έως το τέλος Ιανουαρίου.

@ Άλλη μια προσφορά της πρώτης φοράς Αριστερά, όπου διαπιστωμένα ο νυν ΈΝΦΙΑ είναι καλύτερος από τον δεξιό ΕΝΦΙΑ. Απόδειξη ότι ο Μητσοτάκης δεν αντιδρά επ’ αυτού. Πληρώνουν οι πλούσιοι που έχουν και κατέχουν, πληρώνουν και οι φτωχοί και ας μην έχουν.

@ Με δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλος σχολιάζει την ευθύτατη παρέμβαση της Κομισιόν υπέρ του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, δημοσιοποιόντας κατά λέξη τ’ ακόλουθα

@ «Η επιστολή των κ.κ. Ντομπρόβσκις, Μοσκοβισί και Τίσεν παραβιάζει ευθέως, όχι μόνο το Σύνταγμα της Ελλάδος αλλά και το Ευρωπαϊκό θεσμικό κεκτημένο. Οι τρείς Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ουσιαστικά ζητούν από τη Ελληνική Κυβέρνηση να παρέμβει στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη υπέρ του κ. Γεωργίου, ο οποίος ερευνάται για τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων. ΚΡΙΜΑ»

@ Το ΚΡΙΜΑ σενιόρ Υπουργέ είναι περισσότερο για μας. Αφού ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ, στη συνέχεια το ακροδεξιό κουτσαβάκι ο Αντωνάκης και αμφότεροι συνεπικουρούμενοι από τον βουλιμικό για εξουσία Βέκη, μας υποδούλωσαν στους ξένους λογικό είναι όλοι να θέλουν ποικιλοτρόπως να μας …μερεμετίζουν.

@ Μπούκαραν με αεροπλάνα, τάνκς και στρατό οι Τούρκοι, με την βοήθεια των ΗΠΑ, στην Συρία για να διώξουν τους Κούρδους ανατολικότερα του Εφράτη, ώστε ποτέ να μη δημιουργηθεί ένα ενιαίο Κουρδικό κράτος που να περιλαμβάνει όλους τους Κουρδους , όπερ Τουρκίας, Συρίας και Ιράκ και Ιράν, στο τουρκικό υπογάστριο.

@ Σκέφτεστε τι θα γινόταν αν η Ελλάδα για λόγους μελλοντικής διασφάλισης των συνόρων της από τα ψευδοαλυτρωτικά σύνδρομα των Σκοπίων ζητούσε με τα όπλα να απομακρυνθούν οι σλάβοι βορειότερα της νοητής γραμμής Οχρίδας – Στρούμιτσας;  Θα μας βομβάρδιζε το ΝΑΤΟ με πρώτους τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς.

@ Φυσικά οι Τούρκοι έτσι το θέλουν. Tόσο για μια αυριανή προσάρτηση μέρους της Συρίας ως πατρίδα των Τουρκμένων, αλλά και δια μιας αλα Χίτλερ «τελικής λύσης» κατά των Κούρδων με έπαθλο τα πετρέλαια της Μουσούλης. Oι ΗΠΑ απλά δίνουν κώλο προκειμένου να είναι η Τουρκία στο ΝΑΤΟ.

@ Η “Τουρκία έχει κάθε δικαίωμα να επέμβει”, αν οι κουρδικές δυνάμεις δεν αποσυρθούν γρήγορα ανατολικά του Ευφράτη, πιο μακριά από τα σύνορα με την Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ. O OHE απλά παρακολουθεί.

@ Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος που βρέθηκε στην ισλαμική Τουρκία όχι μόνο εκθείασε την Άγκυρα για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό, αλλά και για την στήριξή της στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού και τη δημιουργία διζωνικής δικοινωνικής ομοσπονδίας!

@ Όπως μας πληροφορεί ο Ιγνατίου, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ κο Μπάιντεν ταύτισε, ουσιαστικά, το ΡΚΚ με το Ισλαμικό Κράτος, ακολουθώντας την πρακτική της Άγκυρας λέγοντας πως καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν θα καταφέρει να πετύχει τον σκοπό της, είτε αυτή είναι το PKK, είτε το Ισλαμικό Κράτος.

@ Είπε δε ο νενές  ακόμα πως κατανοεί τις τουρκικές αντιδράσεις για Γκιουλέν, τονίζοντας πως Ουάσινγκτον και Άγκυρα θα συνεργαστούν επί του προκειμένου.

@ Το ερώτημα φυσικά είναι τι κάνει η Ελλάδα και η Ρωσία. Ποιος θα απαντήσει εκ των δύο στον νεοθωμανισμό του Ταγίπ και στους κουτοπόνηρους αμερικανούς; Για την ώρα ΕΕ και Ρωσία είναι ομού μετα των ΗΠΑ απλές θεραπαινίδες του σεϊχη και μουλά Ερντογάν.

@ Προς τους ευρωλιγούρηδες: Σύμφωνα με τα στοιχεία επίσημης έρευνας σε έντεκα πρώην χώρες της πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ ή CCCP, στη Ρωσία το 64% των ερωτηθέντων που πρόλαβαν την Σοβιετική Ένωση θεωρεί πως το βιοτικό επίπεδο ήταν καλύτερο εκείνη την περίοδο. Στην Ουκρανία, το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 60%. Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφονται στην Αρμενία με 71% και στο Αζερμπαϊτζάν με 69%.

@ Για την ώρα είχαμε μόλις αργά χθές το βράδυ την σύναξη των αποφοίτων του 8ου Δημοτικού Σχολείου πριν 48 χρόνια, με δάσκαλο τον Βέϊκο. Οι παλιοί συμμαθητές και συμμαθήτριες αντάλλαξαν για αναμνηστικά,  χάπια, καθετήρες, ουροσυλλέκτες, υπογλώσσια και πολύ χοληστερίνη.

  • Πατερούλη Στάλιν τελικά πότε ήταν καλύτερα;
  • Παιδί μου, αυτό είναι γνωστό! Τότε όταν δεν είχατε πίεση και χοληστερίνη.
Advertisements