Μήνυμα κατά της φτώχειας και πείνας έδωσαν 600 παιδιά στο τουρνουά ποδοσφαίρου του ΜΓΣ Πανσερραϊκός (φωτορεπορταζ)

Μήνυμα κατά της φτώχειας και πείνας έδωσαν 600 παιδιά στο τουρνουά ποδοσφαίρου του ΜΓΣ Πανσερραϊκός (φωτορεπορταζ)

Μήνυμα κατά της φτώχειας και της πείνας έδωσαν 600 παιδιά από 16 ποδοσφαιρικές ακαδημίες στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός στα γήπεδα των Ακαδημιών του (τέρμα Ομονοίας) την Κυριακή 22/5/2016 το πρωί.

Στο φετινό τουρνουά κεντρικό πρόσωπο ήταν ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Γεωργιάδης, Πρωταθλητής του Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας, που τιμήθηκε από τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού κ. Βασίλης Χατζημιχαηλίδης μαζί με την κυρία Καίτη Εμμανουηλίδου και τον Γιώργο Τσιφούτη «ψυχές» των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός πρωτοπορεί σε Πανελλήνιο επίπεδο σε εκδηλώσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά και διεξάγονται υπο την αιγίδα των οργανισμών της UNPD, της FIFA και της UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους, παγκοσμίου κλάσεως, ποδοσφαιριστές καλής θελήσεως, Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο.

Σε  προηγούμενα τουρνουά είχαν τιμηθεί από τον Πανσερραϊκό οι Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Βρύζας, Σαμαράς, παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας

Το τουρνουά διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού

Στους αγώνες συμμετείχαν 600 παιδιά από 14 ακαδημίες των Σερρών, μία της Δράμας και μία της Βουλγαρίας.

Οι ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν: Πανσερραϊκός, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Σέρρες 85, Χριστός, Αετοί, Βυρώνεια, Ηράκλεια, Νεοχώρι, Ψυχικό, Παναθλητικός,Α.Ε. Νιγρίτας, Α.Ο. Νιγρίτας, Σκούταρι και  Sport village. Από τη Δράμα η ακαδημία της Δόξας και από τη Βουλγαρία το Σαντάνσκι. (Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook)