Α.Μητρούσι: Κατηγορείται 66χρονος ότι σκότωσε το σκυλί της γειτόνισσας με … φτυάρι!

Όπως κατήγγειλε η 34χρονη ιδιοκτήτρια του σκυλιού, ο 66χρονος χτύπησε επανειλημμένα το ζώο με φτυάρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα

Α.Μητρούσι: Κατηγορείται 66χρονος ότι σκότωσε το σκυλί της γειτόνισσας με … φτυάρι!

Το σκυλί της γειτόνισσάς του κατηγορείται ότι σκότωσε, χτυπώντας το με φτυάρι, ένας 66χρονος στο κοινοτικό διαμέρισμα Ανω Μητρούσι του Δήμου Σερρών. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/7), όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτυχο τετράποδο εισήλθε στην αυλή του 66χρονου, η οποία δεν ήταν περιφραγμένη.

Καταγγελία και σύλληψη του 66χρονου

Όπως κατήγγειλε η 34χρονη ιδιοκτήτρια του σκυλιού, ο 66χρονος χτύπησε επανειλημμένα το ζώο με φτυάρι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα ο 66χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ

Το μεσημέρι σήμερα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ, όπως προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, εκτός από την ποινική διαδικασία, σε βάρος του κατηγορούμενου ως δράστη αναμένεται  να του επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο ύψους… 30.000 ευρώ.

(φώτο αρχείου)