Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και Φορέα Διαχείρισης Κερκίνης

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΤΕΙ  Κεντρικής Μακεδονίας και Φορέα Διαχείρισης Κερκίνης

Με σκοπό την στενότερη συνεργασία και την προώθηση και διερεύνηση θεμάτων που απασχολούν τους δυο φορείς καθώς και την έρευνα στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Λίμνης Κερκίνης, υπογράφηκε την περασμένη Πέμπτη 25/1, μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης.

Διεκδίκηση Προγραμμάτων

Οι  δύο Φορείς συμφώνησαν να συνεργαστούν στη διεκδίκηση και υλοποίηση κοινοτικών και εθνικών προγραμμάτων, στην υποστήριξη της λειτουργίας των δύο Φορέων σε επιστημονικό και ερευνητικό επίπεδο (πχ ανάπτυξη συστήματος γεωγραφικών πληροφοριών), στη διεξαγωγή κοινών σεμιναρίων επιμόρφωσης, στα προγράμματα Σπουδών (πχ στη διευκόλυνση διεξαγωγής πρακτικής άσκησης φοιτητών και εκπόνησης πτυχιακών εργασιών), σε διάφορες εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες κ.ά.

Τριετής συνεργασία

Το μνημόνιο συνεργασίας, που υπογράφηκε μεταξύ του Πρύτανη του ΤΕΙ Κ.Μ. Δημήτρη Χασάπη και του προέδρου του Φορέα  Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης ΔρΣάββα Καζαντζίδη, έχει διάρκεια τρία έτη με ετήσια αξιολόγηση από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Advertisements