Μοναδική εκδήλωση “Volvo V40 Cross Country Days” στις Σέρρες

2013-volvo-v40-cross-country-628Την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Mac Motors, ο νέος επίσημος διανομέας Volvo στις Σέρρες και την ευρύτερη περιοχή, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της στο 6ο χλμ. της Ε.Ο. Σερρών – Θεσσαλονίκης, τις Volvo V40 Cross Country Days.

Πρόκειται για  μία μοναδική εκδήλωση που θα δώσει  την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο  να γνωρίσει από κοντά και να οδηγήσει το νέο Volvo V40 Cross Country σε διάφορες εκδόσεις και σε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού. Να προσθέσουμε εδώ ότι όλα τα αυτοκίνητα θα είναι εξοπλισμένα με όλα τα νέα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας της σουηδικής μάρκας!

Volvo V40 Cross Country: ένα νέο μοντέλο για το οποίο έχουμε ακούσει πολλά, έχουμε ίσως διαβάσει ακόμα περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι η αναμονή πλησιάζει στο τέλος της. Σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να καθίσουμε στη θέση του οδηγού του ασφαλέστερου αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε ποτέ και να γνωρίσουμε από κοντά τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου που ψηφίστηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2013» από τους Έλληνες δημοσιογράφους του ειδικού τύπου!

Διαθέσιμες για δοκιμή θα είναι οι εξής εκδόσεις:

  • η D2 ντίζελ έκδοση των 1.600 κ.εκ. με τους 115 ίππους, την εντυπωσιακή ροπή, τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και την απίστευτη κατανάλωση των μόλις 3,8λίτρων/100 χλμ. Το αυτοκίνητο της δοκιμής διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.
  • η D3 ντίζελ έκδοση των 2.000 κ.εκ. με τους 150 ίππους. Το αυτοκίνητο της δοκιμής διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.
  • η Τ4 βενζινοκίνητη έκδοση των 1.600 κ.εκ. με τους 180 ίππους. Το συγκεκριμένο προς δοκιμή αυτοκίνητο έχει το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ αξίζει νασημειωθεί ότι έχει προστεθεί και το πακέτο αναβάθμισης ισχύος της Polestar, που έχει ανεβάσει την ιπποδύναμη του μοντέλου από τους 180 στους 200 ίππους! Καιόταν λέμε Polestar, αναφερόμαστε στον επίσημο βελτιωτικό οίκο με τον οποίο συνεργάζεται η Volvo και ανεβάζει την ιπποδύναμη των κινητήρων της χωρίς ναεπηρεάζεται η εγγύηση του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα παραμένουν αμετάβλητες η τυποποιημένη κατανάλωση και οι πιστοποιημένες εκπομπές ρύπων!

Σε συνεργασία με το δυναμικό της Mac Motors, στελέχη της Volvo Car Hellas, της εισαγωγικής εταιρείας της Volvo στην Ελλάδα, θα είναι διαθέσιμα το διήμερο αυτό για να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά του νέου V40 Cross Country και να απαντήσουν σε όλες τις απορίες για το νέο μοντέλο.

Ώρες λειτουργίας των  Volvo V40 Cross Country Days 09.00’-21.00’. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κο. Νίκο Γεωργιάδη στη Mac Motors, στα τηλέφωνα:

2510-620520 (εσωτ. 113) ή στο 6944-750204.