Μονώσεις και στεγανοποίηση ταρατσών – Η Monotech είναι δίπλα σας, Φθηνά & Ποιοτικά

Μονώσεις και στεγανοποίηση ταρατσών – Η Monotech είναι δίπλα σας, Φθηνά & Ποιοτικά

Αν και οι θερμοκρασίες όλο τον χρόνο ίσως είναι ακραίες, κρατήστε τις ιδανικές μέσα στο σπίτι σας. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με εξειδικευμένες εργασίες στην ταράτσα του σπιτιού σας, οι οποίες αφορούν τις μονώσεις και την στεγανοποίηση της ταράτσας.

Ποιες είναι οι μέθοδοι, οι οποίες θα προσφέρουν στο εσωτερικό του σπιτιού σας, τις ιδανικές θερμοκρασίες;

Θερμομόνωση και Στεγανοποίηση

Η Monotech είναι η εταιρεία, η οποία έχει αναπτύξει εξελιγμένα συστήματα μόνωσης και στεγανοποίησης. Σε πολύ χαμηλό κόστος, με αξιόπιστες λύσεις και διάρκεια στον χρόνο, μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες μόνωσης με μία γρήγορη εργασία στην ταράτσα σας.

Συμβατική Μόνωση

Πρόκειται για την πιο γνωστή μόνωση, που οι περισσότεροι στην Ελλάδα, επιλέγουν. Οι ειδικοί συνεργάτες προσφέρουν πολύ καλή μόνωση στην ταράτσα παράλληλα με υψηλής ποιότητας υγρομόνωση. Για χώρους που δεν αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα είναι η τέλεια λύση.

Ανεστραμμένη Μόνωση

Όταν τα υλικά δεν πρέπει να εκτεθούν σε νερά και υγρασία, κατά το τέλος των εργασιών της μόνωσης, είναι πολύ σημαντική η ανεστραμμένη μόνωση, για την οποία θα λάβετε και εγγύηση εργασιών.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου τεχνικού θα μπορέσετε να βρείτε ποιο είναι το εξελιγμένο σύστημα εκείνο, με το οποίο ο χώρος σας θα αποκτήσει δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα.

Οι μονώσεις και οι στεγανοποιήσεις εκτός από την ποιότητα διαβίωσης, προσδίδουν και μεγαλύτερη αγοραστική αξία στο σπίτι, το οποίο πρόκειται να πουλήσετε ή ακόμα και να νοικιάσετε.

Οι εταιρεία Monotech σας προσφέρει σε πολύ οικονομικές τιμές την ολοκληρωμένη μελέτη όλου του κτηρίου προκειμένου να αποφασιστεί ποια είναι η καλύτερη λύση για την υγρομόνωση ή την στεγανοποίηση ταρατσών. Με λίγα λόγια, η μόνωση μπορεί να προσφέρει τη συνολική ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου σας.

Μπείτε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να δείτε όλες τις υπηρεσίες.