Μοντέρνα έπιπλα για τον χώρο σας με την σφραγίδα Γκούμας furniture art

Τα μοντέρνα έπιπλα είναι πάντα το ζητούμενο για ένα σπίτι! Αν είναι και από την καλύτερη εταιρεία, τότε μπορούν να εκτοξεύσουν την δυναμική του χώρου σας πολύ ψηλά.

Αν είστε σε mood αλλαγής και θέλετε να αποκτήσετε καινούργια έπιπλα, τότε η επιλογή σας είναι μία: Γκούμας furniture art!

Μερικά από τα έπιπλα passepartout που μπορούν να μπουν στον χώρο σας, είναι:

Τραπεζαρία και μπουφές Bonaldo, σε χρώμα που μπορεί να αναδειχθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Η τραπεζαρία διαθέτει μεταλλικά πόδια και ο μπουφές είναι κατασκευασμένος από ξύλο οξιάς.

Το ξύλο προσφέρει υπεροχή στον χώρο και μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις προτάσεις επίπλων. Είναι κατάλληλο τόσο για τον οικιακό, όσο και για τον επαγγελματικό χώρο, τόσο για το εξοχικό σας όσο και για τον κήπο σας.

Οι καρέκλες με τις οποίες θα συνδυάσετε την τραπεζαρία σας, μπορούν να κλέψουν την παράσταση, αφού σπάνια καλύπτονται με κάποιο κάλυμμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις, με ντυτή πλάτη, ξύλινη βάση και πολλές λεπτομέρειες από χρώματα και σχέδια.

Ένας γωνιακός καναπές για το σαλόνι σας, είναι ότι καλύτερο μπορείτε να αποκτήσετε για εξοικονόμηση χώρου. Προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα σε τουλάχιστον 5 άτομα και φαίνεται πολύ όμορφος και λειτουργικός αν αξιοποιήσετε τις επιφάνειές του με ένα ιδιαίτερο ριχτάρι και με μαξιλάρια φιγούρας.

Αν λοιπόν ψάχνετε έπιπλα που να προσφέρουν σωστή σχέση ποιότητας-τιμής, επιλέξτε την Έπιπλο Γκούμας Ο.Ε. στη Θεσσαλονίκη () για τις αγορές σας.

  • Για συνέπεια στην παράδοση
  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Εγγύηση αγορών