Με Μωϋσιάδη υποψ. Αντιπεριφερειάρχη οι εννέα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα στο ν. Σερρών

Με Μωϋσιάδη υποψ. Αντιπεριφερειάρχη οι εννέα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο Τζιτζικώστα στο ν. Σερρών

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 2«Η “Αλληλεγγύη”, ο συνδυασμός μας για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Κεντρική Μακεδονία, έχει δεσμευτεί πάνω από όλα να είναι χρήσιμη στην κοινωνία. Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της “Αλληλεγγύης” είναι άνθρωποι που αναδεικνύονται μέσα από την κοινωνία.  Είναι πετυχημένοι και καταξιωμένοι, στον επαγγελματικό τους χώρο. Είναι ενεργοί πολίτες πέρα και έξω από κομματικές γραμμές. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την αυτοδιοίκηση. Επαγγελματίες, επιστήμονες. Άνθρωποι της αγοράς και του επιχειρείν, που θα εκπροσωπήσουν και θα εκφράσουν κοινωνικές ομάδες, τον εμπορικό κόσμο, ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο. Είναι, με απλά λόγια, άνθρωποι που προέρχονται από το χώρο του ικανού, όχι από στενά κομματικούς χώρους».  Με αυτές τις επισημάνσεις παρουσίασε σήμερα στους δημοσιογράφους τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους για τις εκλογές της 18ης Μαΐου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας.

Όπως είπε, στέλνοντας το κεντρικό μήνυμα της «Αλληλεγγύης»,  «θέλουμε και μπορούμε να δουλέψουμε εντατικά για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, να φέρουμε αποτελέσματα και λύσεις για τον τόπο μας».  Και υπογράμμισε: «Είμαστε όλοι μας εδώ, για να παλέψουμε για όλους τους Μακεδόνες. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Τα προβλήματα του τόπου μας δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινα, ούτε κόκκινα. Δεν πιστεύουμε εμείς σε τέτοιους διαχωρισμούς. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Θέλουμε να δώσουμε, όχι να πάρουμε».

Με αφορμή την παρουσίαση του συνδυασμού της «Αλληλεγγύης» ο Απόστολος Τζιτζικώστας  έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τονίζοντας: «Θέλουμε να αποτελέσουμε την επιλογή της κοινωνίας. Δεν είμαστε κανένα πλάνο, κανενός κόμματος. Ο συνδυασμός μας, η Αλληλεγγύη,  δεν παίρνει γραμμή από κανέναν.  Δεν αποφασίζουμε πίσω από κλειστές πόρτες, γιατί δεν μας εκφράζει αυτή η λογική.  Ακούμε μόνο τους πολίτες».

O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης»  στη  σύντομη ομιλία του είπε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα θέλω να ξεκαθαρίσω οριστικά το εξής:  η “Αλληλεγγύη”   δεν μπήκε ποτέ και δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις. Δεν δεχόμαστε όρους και επιβολές από κανέναν, ούτε από πρόσωπα, ούτε από πολιτικούς σχηματισμούς. Δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία με κανέναν, ούτε για πρόσωπα, ούτε για καρέκλες, ούτε για πολιτικές θέσεις. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε για άλλη μια φορά σήμερα. Είμαστε ένας ανεξάρτητος, καθαρά αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Οι θέσεις της Αλληλεγγύης, όπως και οι δικές μου θέσεις, είναι σταθερές και αμετάβλητες, είναι ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα ζητήματα του τόπου μας, χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Όσοι επιλέγουν να μας στηρίξουν, μας στηρίζουν αποκλειστικά και μόνο επειδή αναγνωρίζουν το έργο μας και υποστηρίζουν το πρόγραμμά μας για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Σήμερα, η «Αλληλεγγύη» παρουσίασε συνολικά 105 υποψηφίους, μεταξύ αυτών και τους 7 Αντιπεριφερειάρχες,  για τη Θεσσαλονίκη, την Ημαθία, το Κιλκίς,  την Πέλλα, την Πιερία, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική. Υπενθυμίζεται ότι το 1/3 αυτών είναι γυναίκες.

Την παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στο PORTO PALACE HOTEL στη Θεσσαλονίκη, έκανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Χατζηδάκη.

 

ΣΕΡΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ –  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ –  info@moisiadis.gr

  1. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ –  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ –   k_asikoglou@yahoo.com
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΛΛΟΣ –  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΔΑΣ ΣΕΡΡΩΝ –  ggallos@hotmail.gr
  3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ –  ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ –  giannisdaravigkas@gmail.com
  4. ΝΑΝΤΙΑ ΔΕΡΕΜΠΕΗ –  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ –  nantiaderempeh@gmail.com
  5. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ –  ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ –  dimkarip@gmail.com
  6. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –  athanasios.maslarinos@gmail.com
  7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ –  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ –  info@hotelaetopetra.gr
  8. ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΛΑΖΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ –  palazi@gmail.com
  9. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ –  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ –  panagiotisspyropoulos@yahoo.gr

<

p>