Μπάντμιντον: 9η η Σερραία Σωτηρίου Γραμματούλα στο διεθνές τουρνουά Carlton Juth international U15 στην Ολλανδία!

Μπάντμιντον: 9η  η  Σερραία Σωτηρίου Γραμματούλα στο διεθνές τουρνουά Carlton Juth international U15 στην Ολλανδία!

Εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών του Μπάντμιντον στο διεθνές τουρνουά Carlton Juth international U15 της Ολλανδίας.

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε με 4 αθλητές στο πολύ φημισμένο και υψηλού επιπέδου τουρνουά, το οποίο είναι βαθμολογημένο και συμμετέχουν τα κορυφαία ονόματα.
Η Σωτηρίου Γραμματούλα και η Ελένη Μουτεβελίδου κατέλαβαν την 9η θέση στο κεντρικό ταμπλό των «64» και αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία.

Τα δύο κορίτσια πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά έχασαν στο γύρο των «16».
Η Σωτηρίου ήρθε 1η στον όμιλο και προκρίθηκε στο κεντρικό ταμπλό.

Στις «64» είχε bye και στη φάση των 32 νίκησε πολύ δύσκολα με 2-1 την Ντε Βριες (Ολλανδία).

Στη φάση των 32 κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Σούντιματς (Σερβία) και ηττήθηκε με 2-0. Οι δύο αθλήτριες συγκρότησαν μαζί και το διπλό και κατέλαβαν την 17η θέση.
Η Μουτεβελίδου αφού πέρασε από τον προκριματικό ως 1η, αντιμετώπισε στις 64 την Γιάνσεν (Ολλανδία) και επιβλήθηκε με 2-0.

Στις 32 νίκησε με 2-0 την Γκιμπάρντ (Γαλλία), ενώ στο γύρο των 16 έδωσε αμφίρροπη μάχη με την Βάρνερ (Αγγλία) και ηττήθηκε με 2-0.
Στα αγόρια, οι Ορφέας Τσαμουσιάδης και Μιχαήλ Παναγιώτου ήρθαν 2οι στον όμιλο και δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κεντρικό ταμπλό. Στο διπλό κατέλαβαν την 17η θέση.
Στο μεικτό αγωνίστηκαν τα ζευγάρια Τσαμουσιάδης-Γραμματούλα και Παναγιώτου-Μουτεβελίδου και τα δύο ζευγάρια σταμάτησαν στο γύρο των «16», καταλαμβάνοντας την 9η θέση
Τους αθλητές συνόδεψαν οι προπονητές Αλέξανδρος Καντζόγλου και Κωνσταντίνος Ραφτόπουλος