ΜΠΑΣΚΕΤ Α2: «Επικίνδυνοι οι Ίκαροι» για τον προπονητή της Καβάλας

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2: «Επικίνδυνοι οι Ίκαροι» για τον προπονητή της Καβάλας

Καβάλα μπασκετΈνα δύσκολο εντός έδρας έχουν μπροστά τους το Σάββατο 12/4, οι Ικαροι, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την Καβάλα, η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι της ανόδου. Οι «κυανοκίτρινοι»  όμως, αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους και να διεκδικήσουν μια σημαντική νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.
Ο τεχνικός της Καβάλας Γιάννης Τζήμας ανέφερε στο kavalabc.gr για την αναμέτρηση της23ης αγωνιστικής: «Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, όπου οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Εμείς για να συνεχίσουμε το θετικό μας σερί που θα μας δώσει το δικαίωμα να χαμογελάμε και οι Ίκαροι παίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι ομάδες που παίζουν μία κατηγορία, είναι πολύ πιο επικίνδυνες.

Είναι μία ομάδα με όρεξη για πείσμα, που μέσα στην έδρα της βγάζει τρομερή ενέργεια. Έχει τεράστιο κίνητρο και εμείς καλούμαστε και πάλι (όπως και στο Λαγκαδά), να παίξουμε εναντίον μίας ομάδας που έχει στόχο την παραμονή. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δε μας δίνει τη δυνατότητα, ούτε να χαλαρώσουμε, ούτε να ξεκουράσουμε τους ήδη επιβαρυμένους παίκτες μας, που έχουν βγάλει μέχρι τώρα έναν αγωνιστικό Γολγοθά».

Όσο για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Και οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο, όμως θα πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο. Οι Σέρρες κρατούν χαμηλό σκορ στο γήπεδο τους και εκεί πρέπει εμείς να βρούμε τις λύσεις. Να βρούμε το αντίδοτο στο νεανικό πάθος των παιδιών των Ικάρων και με τη βοήθεια του κόσμου μας και πάλι να πάρουμε ένα ακόμη εκτός έδρας ντέρμπι».

(ΔΑΚ Σερρών,Σάββατο 12/4, 17:00)