ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 Γυναικών-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Επανεκκίνηση για τις «λιονταρίνες» με μέγα χορηγό την POLIECO (φωτορεπορταζ)

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 Γυναικών-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Επανεκκίνηση για τις «λιονταρίνες» με μέγα χορηγό την POLIECO (φωτορεπορταζ)

Πρώτη συνάντηση για τις «λιονταρίνες» ενόψει του Πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27/8/2018 στο ΔΑΚ της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων Σερρών.

Νίκος Τατιτζικίδης: Η επανάληψη της περσινής καλής πορείας

Ο Νίκος Τατιτζικίδης, έδωσε στις «κόκκινες» τις κατευθυντήριες γραμμές καθώς και το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, ενώ ο Δημήτρης Γιαννάκης τόνισε εκ μέρους της διοίκησης πως στόχος μας να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία όπως και πέρυσι και να πάμε ακόμη ψηλότερα χάρη και στη δική σας προσπάθεια και να μπορέσουμε να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο.

Επιστροφή της Χωλοπούλου και της Τσάντα

Στα χαρακτηριστικά της πρώτης συνάντησης, όπου επικράτησαν τα χαμόγελα, η επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Νίκης Χωλοπούλου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό (ρηξη χιαστών) που είχε στην περσυινή αγωνιστική περίοδο, καθώς και η επιστροφή της Αφροδίτη Τσάντα η οποία είχε φύγει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Γαλλία τον περασμένο Φλεβάρη.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι δύο “πύργοι” της ομάδας Μαρίνα Μπακιρτζίδου και Λένια Κουτούση.

Παρόν και ο Μέγας χορηγός της ομάδας η Polieco Hellas

Παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ήταν και ο μέγας χορηγός της, η Polieco Hellas ΑΕΒΕ. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γεώργιος Κυρτάσογλου, απευθύνθηκε στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας αναφέροντας:

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βλέπουμε γνώριμα πρόσωπα που πέρυσι ανέβασαν τον πήχη ψηλά για την ομάδα. Πιστεύουμε ότι και φέτος μπορείτε να πάτε ακόμα ψηλότερα για αυτό και περιμένουμε από όλους σας να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.
Για τα νέα πρόσωπα, που μας γνωρίζουν σήμερα για πρώτη φορά, να πω ότι η εταιρεία μας Polieco Hellas ΑΕΒΕ, είναι μια βιομηχανία που δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής πλαστικών σωλήνων φρεατίων και εξαρτημάτων, με ανθρώπινο δυναμικό 35 ατόμων και έδρα την ΒΙΠΕ Σερρών.
Φέτος, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας, συνεργαστήκαμε με την ομάδα μπάσκετ, με στόχο να προσφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας στον αθλητισμό, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κοινωνία των Σερρών.

Έναν στόχο που θέλουμε να φέρουμε εις πέρας, διοργανώνοντας σε συνεργασία με την ομάδα διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.
Κλείνοντας, να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή αγωνιστική χρονιά. Υγεία, καλή ψυχολογία και πολλές επιτυχίες!

Να σημειωθεί πως η επίσημη παρουσίαση των νέων φανέλων της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σε προσεχή εκδήλωση.

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση της ομάδας μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=1847515042002096 facebook_image_size=larger]