ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 γυναικών: Τη Τετάρτη 21/10 η… συνέχεια του αγώνα Παναθλητικού-ΑΟ Σερρών που διακόπηκε λόγω… βροχής

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 γυναικών: Τη Τετάρτη 21/10 η… συνέχεια του αγώνα Παναθλητικού-ΑΟ Σερρών που διακόπηκε λόγω… βροχής

Δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ γυναικών, καθώς στις Συκιές, το παιχνίδι Βόρειου Ομίλου μεταξύ του Παναθλητικού-Πειραματικού και του ΑΟ Σερρών διακόπηκε 4:34 πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου και ενώ το σκορ ήταν 9-15 υπέρ της Σερραϊκής ομάδας.
Συγκεκριμένα το γήπεδο έσταζε αρκετά σε ένα σημείο από την βροχή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να τραυματίστηκε η Ελλη Καλομιτσίνη των γηπεδούχων.
Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, στο κλειστό του Επταπυργίου, θα συνεχιστεί ο αγώνας που διακόπηκε ανάμεσα στον Παναθλητικό και τον Α.Ο. Σερρών.

Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας που διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου Παναθλητικός ΑΕΣ – Α.Ο. Σερρών για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος) συνεχίζεται από του χρονικού σημείου που συντελέσθηκε η διακοπή, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (άρθρο 46, παρ. 1) και ορίζεται να διεξαχθεί η συνέχεια του, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο Επταπυργίου.
Για συγκοινωνιακούς λόγους και ύστερα από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Ο.Α. Χανίων – Α.Ο. Σπόρτιγκ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος) της 08/11/2015 αντί ώρας 12.00 θα διεξαχθεί ώρα 11.30 στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδίσου».