ΜΠΑΣΚΕΤ Α2: Προσοχή και προσήλωση στους Ικάρους!

συνεχίζουν τις προπονήσεις οι Ίκαροι για το δύσκολο ματς κόντρα στον Ερμή Λαγκάδα.
συνεχίζουν τις προπονήσεις οι Ίκαροι για το δύσκολο ματς κόντρα στον Ερμή Λαγκάδα.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, και με όλους τους παίκτες σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη -σωματικά και ψυχολογικά- συνεχίζουν τις προπονήσεις οι Ίκαροι για το δύσκολο ματς κόντρα στον Ερμή Λαγκάδα.

Η συμπεριφορά του staff και των παικτών, παρά την εντυπωσιακή νίκη επί της ΚΑΠ, παραμένει ίδια, καθότι η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσβατη και με παιχνίδια υψίστης σημασίας. Γεγονός που καταλαβαίνει καλύτερα από όλους ο Νίκος Οικονόμου και τονίζει σε όλη την ομάδα, από την αρχή της προετοιμασίας. Η συγκέντρωση και η ενέργεια ήταν τα σημεία κλειδιά των νικηφόρων αγώνων αλλά και των χαμένων και σε αυτό το κομμάτι δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, ξανά.

Ο Ερμής, βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τους Ικάρους κάτι που κρατά σε εγρήγορση άπαντες στον Σερραϊκό σύλλογο. Μάλιστα περιμένουν και την ανταπόκριση του κόσμου, όπου έχει εκφράσει θεωρητικό ενδιαφέρον προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα και στο γήπεδο του Λαγκαδά. Αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει οργανωμένη εκδρομή.

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τακτικής των «κυανοκίτρινων», σύσσωμη η ομάδα, θα δειπνήσει απόψε στο γνωστό ψητοπωλείο της πόλης “Ο Βλάχος”, που αποτελεί και χορηγό των Ικάρων.