ΜΠΑΣΚΕΤ Α2: Ξεκίνησε η προετοιμασία των Ικάρων για τον αγώνα με τον Αρκαδικό

Λαύριο-Ικαροι-πανηγυρισμοί_LΜε μια απογευματινή προπόνηση ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι Ίκαροι για τον εντος έδρας  αγώνα με τον Αρκαδικό το ερχόμενο Σάββατο. Έπειτα από μια εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας και ξεκούρασης, οι παίκτες του Στάθη Καμαρακη και του Στέργιου Ποριόπουλου ξαναμπήκαν στο παρκέ, έχοντας στο μυαλό τους, μόνο τους «Αρκάδες».

Το πρόγραμμα προπονήσεων περιλαμβάνει ασκήσεις στο κλειστό της Κοιλάδας μέχρι και την Παρασκευή. Σήμερα οι παίκτες συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί, συμπεριλαμβανόμενων και των Συμεωνίδη, Μιλίσεβιτς και Νικολούδη, που είχαν άδεια την περασμένη εβδομάδα.  

Η ομάδα παραμένει ψηλά στην βαθμολογία και έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον  αρχικό της στόχο, επομένως η άνοδος του πήχη ,ματς με ματς, μόνο τυχαία δεν μπορεί να ειπωθεί από τα μέλη του συλλόγου. Άγχος δεν υπάρχει, παρά μόνο πείσμα, για την καλύτερη δυνατή εντος έδρας συγκομιδή και μάλιστα με αντιπάλους στα μέτρα των Ικάρων.

Η παρουσία του κόσμου στο κλειστό το Σάββατο, είναι αυτονόητη και απαραίτητη.  Δεν έχει μόνο η ομάδα ανάγκη τον κόσμο της για να ανέβει ψυχολογικά αλλά και ο κόσμος έχει ανάγκη να παρακολουθήσει ένα μπασκετικο θέαμα επιπέδου Α2 κατηγορίας και να ξεχαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας του. Και όλα αυτά με μόλις 5€. Δυνατό Σερραϊκό μπάσκετ σημαίνει δυνατοί  Ίκαροι και δυνατό φίλαθλο κοινό.