ΜΠΑΣΚΕΤ: Αγιασμός στους Ικάρους και κάρτες μελών

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αγιασμός στους Ικάρους και κάρτες μελών

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, σας προσκαλεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11:00 στο ΔΑΚ της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, στον αγιασμό όλων των τμημάτων του «κυανοκίτρινου» συλλόγου για τη νέα αθλητική σεζόν 2017-2018.

Παράλληλα θα ακολουθήσουν μια σειρά από αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλους τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας καθώς και όλους τους Σερραίους φιλάθλους.

Κάρτες μέλους και κάρτες γονέα

Επίσης θα διατίθενται οι κάρτες μέλους και οι κάρτες γονέα των Ικάρων, που θα έχουν ισχύ μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής για την σεζόν 2017-2018.

Οι κάρτες μέλους αφορούν όλους, όσοι δεν έχουν παιδιά στην «κυανοκίτρινη ακαδημία» και είναι απλοί φίλαθλοι της ομάδας και του μπάσκετ, ενώ οι κάρτες γονέα αφορούν όλους, όσοι είναι φίλοι της ομάδας και ταυτόχρονα έχουν και παιδιά που αθλούνται σε κάποιο από τα 23 τμήματα της «κυανοκίτρινης ακαδημίας».

Με την απόκτηση της κάρτας γονέα, θα δίνονται και πλούσια δώρα για τα παιδιά των ακαδημιών. Μια sports bag της nickan με ειδικό χώρο για τα παπούτσια του μικρού αθλητή ή αθλήτριας, μια μπάλα σε στυλ παραλλαγής από την errea σε κίτρινο ή μπλε χρώμα, καθώς και ένα συλλεκτικό T-Shirt των Ικάρων!

Τηλέφωνο πληροφοριών για εγγραφές στην Ikaroi Basketball Academy, 6947528969, Παναγιώτης Σπανός, υπεύθυνος Ακαδημιών.