ΜΠΑΣΚΕΤ: Ανανεώσεων συνέχεια για τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ με «Επένδυση» στον ισχυρό κορμό!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ανανεώσεων συνέχεια για τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ με «Επένδυση» στον ισχυρό κορμό!

Η ομάδα Μπάσκετ του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, σύμφωνα με ανακοίνωσή της συνεχίζει να «χτίζει» με μελετημένες κινήσεις τον βασικό της αγωνιστικό κορμό, κοιτώντας όμως να επενδύσει σε ταλαντούχους Σερραίους καλαθοσφαιριστές και για το άμεσο μέλλον.

Συνέχιση συνεργασίας

Για τον λόγο αυτό, κατόπιν της σχετικής εισήγησης του προπονητικού επιτελείου, συμφώνησε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χατζηανδρέου (25 ετών, 1.98 μέτρα, center) και τον Τάσο Φραγκούλη (19 ετών, 1.88 μέτρα, shooting και point guard).

Οι δύο ικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται την προσεχή χρονιά να έχουν στα «λιοντάρια» πιο ουσιαστικό ρόλο συγκριτικά με πέρυσι, εάν αναλογιστεί κανείς πως ο Δημήτρης τραυματίστηκε σοβαρά μόλις στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας και μετά από χειρουργική επέμβαση επανήλθε ουσιαστικά στα play of του Πρωταθλήματος, ενώ ο Τάσος προέρχονταν από μια χρονιά αγωνιστικής απραξίας λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων.

Οι Διοίκηση των “λιονταριών” χαιρετίζει την παραμονή και των δύο στη μεγάλη «κόκκινη οικογένεια», στην οποία έχουν θέση και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα τους!