ΜΠΑΣΚΕΤ-ΙΚΑΡΟΙ: Εντυπωσιακή φιλική νίκη κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης!

ΜΠΑΣΚΕΤ-ΙΚΑΡΟΙ: Εντυπωσιακή φιλική νίκη κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης!

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η ομάδα των Ικάρων, επικρατώντας και της Ασπίδας Ξάνθης, στο ΔΑΚ Σερρών με σκορ 78-59. Η συγκέντρωση και η προσοχή των παικτών στα νέα συστήματα, είναι το ζητούμενο σε κάθε φιλικό παιχνίδι για τον Στέργιο Ποργιόπουλο και τους παίκτες του, που μέχρι στιγμής φαίνεται αυτό να λειτούργει εντός παρκέ.

Παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και τις απουσίες και για τις 2 ομάδες, οι Ίκαροι κατάφεραν να ξεπεράσουν το νωθρό ξεκίνημα του αγώνα, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6 πόντους (15-21) και εν συνεχεία ξεδίπλωσαν στο γήπεδο, αυτά που διδάσκονται εδώ και 3 εβδομάδες από τον bench coach της ομάδας Γιάννη Παπαδόπουλο και φυσικά τον coach «Ποργιο». Οι νέοι παίκτες, αφομοιώνουν την φιλοσοφία και τις τακτικές μέρα με την μέρα, ενώ ξεμουδιάζουν σε αυτά τα δυνατά φιλικά.

Η Ασπίδα αν και ταξιδέψε με ελλείψεις στις Σέρρες, κατάφερε να κοντράρει τους «κυανοκίτρινους» για ένα ημίχρονο, αλλά μετά παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Ικάρων.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, την προσεχή Κυριακή (27/9), αυτή τη φορά στο κλειστό του Ευμοίρου στην Ξάνθη, στις 18:00 το απόγευμα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-21, 39-33, 57-41, 78-59