Μπάσκετ ΙΚΑΡΟΙ: «Με τα δικά μας ΠΑΙΔΙΑ»

Μπάσκετ ΙΚΑΡΟΙ: «Με τα δικά μας ΠΑΙΔΙΑ»

Ικαροι-2014-15-10Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία της ομάδας μας, για την νέα αγωνιστική σεζόν 2014-15, που θα βρει τους Ικάρους στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. 15 νέοι καλαθοσφαιριστές, των «κυανοκίτρινων»,  υπό τις οδηγίες του headcoach Στέργιου Ποργιόπουλου και παρουσία του Βασίλη Χρυσανθίδη, προπονήθηκαν χθες το απόγευμα για πρώτη φορά.

Τα «δικά μας παιδιά», ξεκίνησαν με όρεξη και πάθος, δείχνοντας την διάθεση τους από νωρίς, ώστε να πρωταγωνιστήσουν με την κυανοκίτρινη φανέλα. Κάτι που τόνιζε σε κάθε ευκαιρία και ο coach Ποργιόπουλος.

Κατά την πρώτη της ομάδας, στο κλειστό βρέθηκαν, ο πρόεδρος Άρης Αθανασιάδης, παρακολουθώντας μέρος της προπόνησης, καθώς και μέλη του συμβουλίου και του staff, όπως οι Γιάννης Δεσποτιδης και Νάσος Παπαδόπουλος, ο γενικός αρχηγός Ηλίας Νικολαΐδης και ο coach Παναγιώτης Σπανός.

Αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε απόγευμα, στις 17:30 στο ΔΑΚ Σερρών και θα είναι διάρκειας 2 ωρών. Παλιοί και νέοι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, με τους περισσότερους να έχουν αρκετές αγωνιστικές ώρες μαζί, από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Advertisements