ΜΠΑΣΚΕΤ με αμαξίδιο: Η αρχή για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός έγινε… έπεται συνέχεια, γιατί το… αξίζουν!!!

ΜΠΑΣΚΕΤ με αμαξίδιο: Η αρχή για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός έγινε… έπεται συνέχεια, γιατί το… αξίζουν!!!

Με τον εξ αναβολής αγώνα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός κόντρα στον Ηρόδικο στην Κομοτηνή, το απόγευμα του Σαββάτου 2/6, ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή της σερραϊκής ομάδας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδια της ΟΣΕΚΑ.

Ομάδα από το…μηδέν χάρη στο πείσμα των ανθρώπων του ΑμΕΑ-ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Μια ομάδα που δημιούργησε φέτος το τμήμα ΑΜΕΑ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ένα εγχείρημα που έγινε πραγματικότητα, κάτω από αντίξοες οικονομικά συνθήκες, χάρη στο πείσμα της διοίκησης, δίνοντας πρόσθετες δραστηριότητες στους συνανθρώπους μας.

Αρχιτέκτονας της ομάδας η προπονήτρια κυρία Ευδοξία Καρυοφυλάκη η οποία συγκέντρωσε τους παίκτες, με αρχηγό τον Αντώνη Γέργο, που θα αποτελέσουν και τη νέα χρονιά τον πυρήνα-μαγιά της ομάδας, ωστε να προσελκύσουν νέους παίκτες στο άθλημα.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στους δύο … αρτιμελείς της ομάδας (σ.σ. κάθε ομάδα δικαιουται να έχει δύο, από τους οποίους παίζει ο ένας) Γρίψιο και Γκέρη που βοήθησαν και αυτοί στο χτίσιμο της ομάδας.

Χορηγοί τα ταξι ΕΡΜΗΣ 50000

Οι ανάγκες του τμήματος σε υλικοτεχνικές υποδομές (αμαξίδια) είναι πολλές.

Ήδη τα ταξι ΕΡΜΗΣ 50000 έγιναν ο χορηγός της φόρμας της ομάδας και των φανέλων προπονήσεων,  ενώ θα είναι χορηγοί τη νέα αγωνιστική χρονιά 2018-2019. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι, ώστε αυτή η ομάδα να έχει συνέχεια.

Για την ιστορία

Ηρόδικος Κομοτηνής – ΜΓΣ Πανσερραικος 59-29

Τα Δεκάλεπτα:16-02, 36-8 Ημίχρονο 49-21,59-29 ΤΕΛΙΚΟ

Ηρόδικος Κομοτηνής(Λεχούδης): Μιμικος 24, Λεχούδης Γ. 16, Παπαδοπουλος Χ. 10, Τσικουρέλης 6 , Σαπρανίδης 2, Λαπαρίδης 1,  Κουαντρατουλάχ Μπάλογλου, Ραγκούσης

ΜΓΣ Πανσερραικος(Καρυοφυλακη): Γεγρος 8, Γκερης 7, Καπουλας 6, Γριψιος 4, Βαφειάδης 2, Δαμασκός 2