ΜΠΑΣΚΕΤ-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Οι Ακαδημίες ξεκίνησαν με την καθοδήγηση του Γιώργου Καράγκουτη (φώτος)

ΜΠΑΣΚΕΤ-ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Οι Ακαδημίες ξεκίνησαν με την καθοδήγηση του Γιώργου Καράγκουτη (φώτος)

Η νέα αγωνιστική χρονιά για τις Ακαδημίες μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ-ΚΡΙ, ξεκίνησαν το πρωϊ της Κυριακής 2/9 στο Κλειστό γήπεδο της Ομόνοιας

Η λιλιπούτιοι μπασκετμπολίστες έδωσαν το παρόν μαζί με τους γονείς τους και πήραν τις πρώτες οδηγίες από τον υπεύθυνο των ακαδημιών των «κοκκίνων» πρώην διεθνή παίκτη του μπάσκετ Γιώργο Καράγκουτη.

Τμήματα-εγγραφές

Ο προπονητής των Ακαδημιών στην ομιλία του προς τους γονείς, είπε πως κύριο μέλημα των προπονητών είναι τα παιδιά να περνάνε καλά, ενώ τόνισε ότι όλοι οι μικροί αθλητές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η υγεία τους. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν στις Ακαδημίες φέτος θα ξεκινούν από τους γεννηθέντες το ‌2005-2006 έως το 2014 οι πιο μικροί και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3/9 και θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα.

Επισήμανε ότι οι ακαδημίες θα συμμετέχουν σε αθλητικές εκδηλώσεις ενώ θα διοργανώσουν και φιλανθρωπικό αγώνα

Ο Γιώργος Καράγκουτης ευχαρίστησε τους χορηγούς των Ακαδημιών Γατίδη – Μαθητικό Σπουδαστήριο και Φροντιστήριο Φαρμάκη.

Η στελέχωση των Ακαδημιών

Τα στελέχη που απαρτίζουν τις ακαδημίες του ΜΓΣ Πανσερραϊκός ΚΡΙ-ΚΡΙ είναι Γιώργος Καραγκουτης Υπεύθυνος Ακαδημιών, Τάσος Φραγκούλης, Νίκος Χατζηστεφάνου, Λίτσα Κουντουρά, Γραμματειακή Υποστήριξη, Γιάννης Εμμανουήλ Φυσιοθεραπευτής, Ανέστης Σταυρόπουλος – Τόλης Καραλής Εκπρόσωποι Ακαδημιών ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Θοδωρής Καννας Γυμναστής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από τη διοίκηση Θοδωρής Καντας και ο Σταύρος Μπεντουλης

Φωτορεπορταζ από την πρώτη των ακαδημιών στη σελίδα μας στο facebook

[justified_image_grid facebook_id=113233932096891 facebook_album=1854240577996209 facebook_image_size=larger]