ΜΠΑΣΚΕΤ: Παραίτηση Γιάννη Δεσποτίδη από το ΔΣ, ΟΧΙ από τους Ικάρους!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παραίτηση Γιάννη Δεσποτίδη από το ΔΣ, ΟΧΙ από τους Ικάρους!

Με μια λιτή επιστολή, ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο των Ικάρων, κ. Γιάννης Δεσποτίδης, υπέβαλε την παραίτησή του στο ΔΣ.

Στην επιστολή του επικαλείται “σοβαρούς προσωπικούς λόγους”, δηλώνει όμως ότι παραμένει κοντά στην ομάδα με την ιδιότητα του φιλάθλου.

(Σ.Σ. όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η απόφαση είχε ληφθεί από πέρυσι, όμως για το καλό της ομάδας (το οποίο ήρθε με την άνοδο), ανέβαλε την υλοποίησή της)

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρει:

Σέρρες,  14/07/2017

Προς το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ,

Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτηση μου από το Δ.Σ. του σωματείου και το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα την οποία μέχρι και σήμερα κατείχα.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, ζητώ την κατανόηση σας για τα όποια λάθη και παραλείψεις έκανα, θέλω να πιστεύω ότι κάτι πρόσφερα κι εγώ στην αγαπημένη μου ομάδα.

Σοβαροί προσωπικοί λόγοι μου επιβάλλουν να αποχωρήσω από το διοικητικό σχήμα, να είστε όμως βέβαιοι ότι θα παρακολουθώ και θα αγωνιώ για την ομάδα ως απλός φίλαθλος.

Θεωρώντας αυτονόητο ότι η παραίτηση μου θα γίνει δεκτή, σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Με τιμή

Δεσποτίδης Ιωάννης