ΜΠΑΣΚΕΤ: Το «Αριστοτέλειο» στο 1st Futute Legends στο Ιβανώφειο!

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το «Αριστοτέλειο» στο 1st Futute Legends στο Ιβανώφειο!

Μεγάλη τιμή για την ομάδα μπάσκετ του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Αριστοτέλειο» το οποίο κλήθηκε να συμμετάσχει στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Παίδων Future Legends που διοργανώνει ο Ηρακλής  στο Ιβανώφειο!

Η ομάδα μπάσκετ του Αριστοτέλειου απαρτίζεται από μαθητές-παίκτες που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομών του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Ικάρων και Ορφέα Ν.Σκοπού. Προπονητής της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ενώ ψυχή της ο Βασίλης Παραμανίδης και γυμναστής ο Δημήτρης Μπότσιος.

Τα ταλέντα του μέλλοντος στη Θεσσαλονίκη και το από την Παρασκευή 19 Απριλίου ως και την Κυριακή 21 Απριλίου, στο ιστορικό του γήπεδο με τη συμμετοχή της Εθνικής Παίδων της Ελλάδας, της Εθνικής Παίδων της Πολωνίας και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.

Το τουρνουά συγκεντρώνει μερικά απ’ τα καλύτερα ταλέντα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους του Μπάσκετ. Στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης (Παρασκευή, 18:45, Ιβανώφειο) θα βραβευθούν από τον ΗΡΑΚΛΗ για την προσφορά τους στον Σύλλογο και στο Ελληνικό Μπάσκετ οι:

Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας, Θόδωρος Ροδόπουλος.

Η είσοδος στο τουρνουά για όλα τα παιδιά κάτω των 16 ετών είναι ελεύθερη, όπως και για όλες τις Ακαδημίες Μπάσκετ που θα έρθουν οργανωμένα στο γήπεδο κατόπιν συνεννοήσεως. Άνω των 16 ετών υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ για κάθε ημέρα της διοργάνωσης, που περιλαμβάνει δύο αγώνες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΓΗΠΕΔΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ

Παρασκευή 19/4

  • 17.00 Πολωνία – Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών
  • 18.45 Τελετή Έναρξης/Βραβεύσεις
  • 19.30 Ελλάδα – Ηρακλής

Σάββατο 20/4

  • 17.00 Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών-Ηρακλής
  • 18.45 Διαγωνισμοί Καρφωμάτων και Τριπόντων
  • 19.30 Ελλάδα – Πολωνία

Κυριακή 21/4

  • 12.00 Ελλάδα – Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών
  • 13.45 Τελετή λήξης
  • 14.30 Πολωνία-Ηρακλης

Αντιλαμβάνεται κανείς τη σπουδαιότητα αυτής της διοργάνωσης, καθώς πρόκειται για παρουσία δύο Εθνικών Ομάδων και δύο Συλλόγους που δουλεύουν σκληρά για την ανάπτυξη σε αυτές τις ηλικίες.

Η… συσσώρευση ταλέντου που θα υπάρχει το τριήμερο αυτό στο Ιβανώφειο είναι αναμφισβήτητη, ενώ οι αγώνες – αξίζει να σημειωθεί – θα μεταδοθούν από το κανάλι του Ηρακλή στο διαδίκτυο (Youtube) προκειμένου να δουν όλοι, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μερικά απ’ τα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης!

Το 1st International Tournament “Future Legends” είναι μια ακόμη προσπάθεια που δείχνει τις προθέσεις του Ηρακλή για να προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα την ανάπτυξη του, από τα τμήματα υποδομής ως την ανδρική ομάδα, αλλά και παράλληλα να “υπενθυμίσει” ότι παραμένει ο Σύλλογος που “έδωσε” στο Ελληνικό Μπάσκετ μερικούς απ’ τους μεγαλύτερους αστέρες της νέας γενιάς (Διαμαντίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηβρέττας, Σχορτσανίτης κ.α.) που του έδωσαν τεράστιες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές επιτυχίες.

Advertisements