ΜΠΑΣΚΕΤ-Β’Εθνικη: Στους Ικάρους ο Καραμπέκης

ΜΠΑΣΚΕΤ-Β’Εθνικη: Στους Ικάρους ο Καραμπέκης

Παίκτης των Ικάρων Σερρών είναι και επίσημα ο Δημήτρης Καραμπέκης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για τη νέα σεζόν 2018-2019

Σύμφωνα με το έγκυρο ιστοτόπο σε θέματα μπάσκετ, basketblog.gr, η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Δημήτρης Καραμπέκης επέστρεψε στους Ικάρους μετά από απουσία λίγων ετών προκειμένου να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο νέο ρόστερ της ομάδας.

Ο Δημήτρης Καραμπέκης απο το περσινό παιχνίδι του Πευκοχωρίου κόντρα στους Ικάρους στο ΔΑΚ (66-49)

Ο Καραμπέκης αποτελεί ένα από τα «βαριά» χαρτιά του σερραϊκού μπάσκετ έχοντας καταγωγή από την πόλη των Σερρών, με τους Ικάρους να δείχνουν, από νωρίς το στίγμα για τη φετινή ομάδα που θα στηριχθεί σε γηγενείς παίκτες, σύμφωνα και με δηλώσεις του νέου τους προπονητή Κώστα Σίσκου.

Ο Καραμπέκης είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές και στα 24 του θεωρείται ένας από τους έμπειρους παίκτες της Β’ Εθνικής που μπορούν να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Ο 24χρονος Γκαρντ που έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής παίδων και έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό, στους Ικάρους Σερρών, στην Ασπίδα Ξάνθης, στο ΓΑΣ, την ΑΕ Κομοτηνής, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ευρώπη Πευκοχωρίου, όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2017-2018 σε 22 παιχνίδια και είχε 7,9 πόντους μέσο όρο.

Να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάρτιο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση των κοιλιακών προσαγωγών.

Παράλληλα ο Δημήτρης καραμπέκης είναι πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.