«ΜΠΙΛΙΕΣ»: Ο Θ.Αραμπατζής εξαπολύει μύδρους κατά Γάτσιου και αιχμές κατά Τερζή

«ΜΠΙΛΙΕΣ»: Ο Θ.Αραμπατζής εξαπολύει μύδρους κατά Γάτσιου και αιχμές κατά Τερζή

Για την παραίτηση του Ιωάννη Γάτσιου από την θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ, ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» Θεόδωρος Αραμπατζής σε ανακοίνωση εξέδωσε εξαπολύει μύδρους εναντίον του κατηγορώντας τον για «προσωπικό συμφέρον», και ότι με την παραίτησή του θα φέρει «καθυστέρηση στο έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής», ότι «ακολουθεί κομματικές επιλογές» και ότι τους… «παραμύθιαζε» τέσσερα χρόνια!!!

Το μόνο καλό που βρίσκει είναι η… παραίτησή του σε αντιδιαστολή με «κάποιους άλλους» (σ.σ. εννοεί τον Β.Τερζη) που έχουν «στόχο την καρέκλα»!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θ.Αραμπατζή έχει ως εξής:

Ο κ. Γάτσιος προφανώς έκανε την πολιτική επιλογή του.

Από την παραίτησή του φαίνεται ότι ακολουθεί το προσωπικό του «συμφέρον», από το «συμφέρον» της μεγαλύτερης επιχείρησης του Δήμου μας, σε μέρες και ώρες που ήταν άκρως απαραίτητη η παρουσία του, μιας και καθημερινά «τρέχουν» προγράμματα που είναι δεδομένο πως με την παραπάνω κίνηση του κ. Γάτσιου, θα «καθυστερήσει» το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής.

Μιας δημοτικής αρχής που τον τίμησε, αλλά δυστυχώς και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, έγινε «μέγγενη» στα χέρια του, αλλά και στην ίδια την ΔΕΥΑΣ.

Τουλάχιστον όμως αυτός είχε την ευθιξία της παραίτησης, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που προτίμησαν να εκτίθενται δημόσια, με μόνο στόχο την καρέκλα και το προσωπικό τους συμφέρον.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί το έργο του, που είναι το έργο της σημερινής Δημοτικής αρχής και της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων.

Μιας δημοτικής κίνησης η οποία στηρίζεται σε πρωτοβουλία πολιτών και όχι σε κομματικές επιλογές.

Κομματικές επιλογές που από ότι φαίνεται, αποφάσισε να ακολουθήσει ως καλός «στρατιώτης»  ο κ. Γάτσιος, που για τέσσερα χρόνια «παραμύθιαζε» τα μέλη και τους φίλους της Δημοτικής Πρωτοβουλίας , πως στόχος του ήταν μια ανεξάρτητη και ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων

Θεόδωρος Αραμπατζής