Να ανέβουν οι δευτεραθλητές της Γ΄και να ακυρωθούν τα play out, ψήφισε η Football League !!!

Να ανέβουν οι δευτεραθλητές της Γ΄και να ακυρωθούν τα play out, ψήφισε η Football League !!!

football leagueΝα ακυρώσουν τη διαδικασία των πλέι άουτ και ταυτόχρονα την αναδιάρθρωση της Β’ Εθνικής επιχειρούν οι ομάδες της κατηγορίας…
Αυτό προκύπτει μετά από πρόταση της Επισκοπής και συγκεκριμένα του προέδρου της Μιχάλη Νικολιδάκη, η οποία υπερψηφίστηκε από το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής το μεσημέρι της Δευτέρας (22/6).

Σύμφωνα με αυτή την ιδέα δεν θα πέσει καμία ομάδα από όσες πήραν μέρος στα πλέι άουτ (σ.σ. Ο Εθνικός Γαζώρου έχει πέσει απ’ευθείας οπότε δεν ισχύει γι’αυτόν η πρόταση) και ταυτόχρονα να ανέβουν και οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής (Άρης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακός, Κηφισιά) ώστε το πρωτάθλημα της νέας σεζόν να διεξαχθεί σε δύο ομίλους με 12 έως 14 ομάδες στον καθένα.
Το σκεπτικό αυτής της πρότασης είναι να καταπατηθεί η προκήρυξη λόγω των ειδικών οικονομικών συνθηκών και παράλληλα να μην υπάρξει ενιαίος όμιλος ώστε να είναι μειωμένα τα έξοδα μετακινήσεων.
Πάντως, την απόφαση για την εν λόγω πρόταση της Ένωσης Β’ Εθνικής θα την πάρει η ΕΠΟ (έχει Διοικητικό Συμβούλιο στις 25/6 και γενική συνέλευση την επόμενη ημέρα) με τις πιθανότητες φυσικά να γίνει αποδεχτη απειροελάχιστες.