Βράβευση ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Βράβευση ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Την διοίκηση, το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ βράβευσε σήμερα ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης για την πορεία τους στο πρωτάθλημα της football League 2 2011-2012 και την άνοδο τους στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, αλλά και τις συνεχόμενες αλλαγές κατηγορίας τα τελευταία χρόνια.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ο κύριος Ψωμιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Γιάννης Μωυσιάδης επιβράβευσαν όλους τους Σερραίους αθλητές που τίμησαν με τις διακρίσεις τους τον Νομό Σερρών, σε Πανελλήνιες και Διεθνής διοργανώσεις.

Τον ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ, εκπροσώπησαν στην βράβευση, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Μέγκλας, ο Προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης και ο Γενικός Αρχηγός Θόδωρος Άγγος.

Σε δηλώσεις τους προς τα τοπικά Μ.Μ.Μ. οι κύριοι Μέγκλας και Διλμπέρης τόνισαν:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ – Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ:

«Πρέπει οι αθλητές που κοπιάζουν όλο τον χρόνο να παίρνουν και ένα τιμητικό βραβείο, για να τους βλέπει και η κοινωνία και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ βραβεύτηκε για τις συνεχόμενες αλλαγές κατηγορίας στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε και του χρόνου να είμαστε προσκεκλημένοι σε αυτή την εκδήλωση. Ευελπιστούμε πάντα για το καλύτερο. Αν οι ποδοσφαιριστές μας, που τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα, είναι τυχεροί μπορεί να έχουμε και ευχάριστα στο τέλος»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ – Προπονητής ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ:

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές που πραγματοποίησαν μια τέτοια εκδήλωση και τίμησαν όλους τους αθλητές, γεγονός το οποίο προάγει το αθλητικό ιδεώδες. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, εδώ και αρκετά χρόνια. Σιγά – σιγά όλα αυτά αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Αυτά τα βραβεία αποδεικνύουν την καταξίωση που γνωρίζει αυτή η ομάδα.»