Νέα επιτυχία για τις Τσόλα-Τσιαντή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Καζάν!

Νέα επιτυχία για τις Τσόλα-Τσιαντή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Καζάν!

Νέα επιτυχία για τις σερραίες αθλήτριες του ΜΓΣ Πανσερραϊκός,  Αθανασία Τσόλα και Δήμητρα Τσιαντή (αναπληρωματική) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, στο Καζάν της Ρωσίας.  Το απόγευμα της Τρίτης (12/7) κατέκτησαν την 8η θέση στον τελικό του Ομαδικού, με την Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων.

Οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Αναστασία Ταξοπούλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, αναπλ. Όλγα Κουργιαντάκη, Δήμητρα Τσιαντή εκτέλεσαν πολύ ωραία το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν συνολικά με 157,9097 β., βαθμολογία που τους κατέταξε 8ες ανάμεσα στις 12 ομάδες απ’ όλον τον κόσμο που έλαβαν μέρος στον τελικό.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Να σημειώσουμε ότι την ιδια θέση είχαν πετύχει και στον προκριματικό του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα σε 17 ομάδες από όλο τον κόσμο. Ενω οι Αμερικανίδες τερμάτισαν στην 9η θέση πίσω από την Ελληνική ομάδα.

Πρώτη το αδιαφιλονίκητο φαβορί

Την πρώτη θέση στα τελικά του Ομαδικού πήρε για μια ακόμη φορά το αδιαφιλονίκητο φαβορί, η Ρωσία με 170,8215, ενώ την έκπληξη έκαναν τα κορίτσια της Ιαπωνίας, που αγωνιζόμενες τελευταίες στη σειρά του τελικού, κατόρθωσαν και πήραν τη δεύτερη θέση από τις Ουκρανές με 166,5645β  και η Κίνα που στους προκριματικούς ήταν δεύτερη έμεινε εκτός μεταλλίων.

Αλλοι δύο τελικοί για την Αθανασία

Η Αθανασία Τσόλα έχει προκριθεί σε άλλους δύο τελικούς (7η θέση και στους δύο στα προκριματικά) που θα διεξαχθούν αύριο (13/7). Πρόκειται για τον τελικό του Σόλο (το πρωί της Τετάρτης ώρα 10.00-11.30) και τον τελικό του Κόμπο, με την Εθνική ομάδα, το απόγευμα (ωρα 18.00) στον οποίο συμμετέχει και η Δήμητρα Τσιαντή.