Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο ν.Σερρών

ΣΥΡΙΖΑΌπως αναφέρει στην ανακοίνωσή που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σερρών, την προηγούμενη Κυριακή, η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή που εκλέχθηκε από το σύνολο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά και συγκροτήθηκε σε σώμα. Η νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή είναι δεκαπενταμελής και απαρτίζεται από τους/τις:

Κωνσταντίνο Μπούκικα, Ειρήνη Μυλωνά, Στέφανο Γιαζιτζόγλου, Παναγιώτη Κοτρώνη, Γιώργο Καπετάνο, Δημήτρη Τάπα, Μιχάλη Δεμερτζή, Γιώργο Καπανταΐδη, Κωνσταντίνο Νικόλτσιο, Δήμητρα Χαρίτου, Σταύρο Παπαϊωάννου, Εύα Γαλιάνου, Ροδόπη Νικολάρα, Θεοδωρίδου Αλεξία και Λευτέρη Κατιρτζόγλου

Για την εκπόνηση του έργου της Νομαρχιακής, για το οποίο δεσμεύεται από την πολιτική απόφαση της Συνδιάσκεψης, όπως αυτή διαμορφώθηκε και υπερψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη, εκλέχθηκε, όπως προβλέπεται και από το καταστατικό, συντονιστικό όργανο. Το συντονιστικό όργανο αποφασίστηκε να είναι πενταμελές και απαρτίζεται από τους/τις:

Κωνσταντίνο Μπούκικα (συντονιστής), Ειρήνη Μυλωνά (αναπλ. συντονίστρια), Στέφανο Γιαζιτζόγλου, Δήμητρα Χαρίτου και Μιχάλη Δεμερτζή

Υπεύθυνη τύπου από το συντονιστικό ορίστηκε η Ειρήνη Μυλωνά.

Είναι πια σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στις εξελίξεις σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, απέναντι στα οικονομικά μέτρα που έχουν γονατίσει τους αδύναμους και στις καθημερινές «εκτροπές» σε βάρος της δημοκρατίας, είναι έτοιμος να παλέψει στο πλευρό του λαού, για την οριστική ανατροπή της κυβέρνησης των μνημονίων και για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης.

Με ενότητα και αποφασιστικότητα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σερρών, θα συνεχίσουν τον διάλογο με κάθε κοινωνική ομάδα, σε κάθε γωνιά του νομού, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που βασανίζουν την κοινωνία μας και προτείνοντας λύσεις με συνεργό το λαό.