Νέα παραίτηση στην Δημοτική Αρχή του Πέτρου Αγγελίδη.

Νέα παραίτηση στην Δημοτική Αρχή του Πέτρου Αγγελίδη.

Αυτή τη φορά είχαμε την παραίτηση του Γιώργου Καδή από την θέση του αντιδημάρχου Καθημερινότητας, η οποία έγινε την Τετάρτη 20/3 γραπτώς με πρωτοκολλημένη αίτηση ΑΠ:8783/20-3-2019 , και ήρθε επίσημα στο φως, με την σημερινή απόφαση του Δημάρχου, ορισμού νέας αντιδημάρχου Καθημερινότητας της κυρίας  Σταυρούλας Αρβανίτη-Αγιαννίδου έως στις 31/8/2019 (που λήγει και η θητεία της Δημοτικής Αρχής).

Η παραίτηση ενός ακόμη «πρωτοκλασάτου» στελέχους της Δημοτικής Αρχής, ήρθε να προστεθεί στην παραίτηση του κ. Γιάννη Γάτσιου, από Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, και της… μη παραίτησης, αλλά αποπομπής, του Προέδρου της ΚΕΔΗΣ Βασίλη Τερζή, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε και την προσχώρησή του στον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη.

Φυλλορροεί η «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων»

Πλέον η δημοτική Αρχή, και η παράταξη «Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» μοιάζει, με «πλοίο που βουλιάζει» και την εγκαταλείπουν τα «προβεβλημένα στελέχη» τα οποία προφανώς δεν δείχνουν να έχουν εμπιστοσύνη στο νέο διεκδικητή του Δημαρχιακού θώκου της παράταξης, Θεόδωρο Αραμπατζή.

Είναι θέμα χρόνου, να γίνει γνωστό με ποια παράταξη θα κατέρθει στις ερχόμενες εκλογές, ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος κ. Καδής.

Advertisements