Νέα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Σερρών

Νέα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Σερρών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣΝέα προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας θα υλοποιηθούν από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2015 στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Σερρών.

Ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση εγγραφής από τις 3-2-2015 έως τις 19.2.2015 έχοντας να επιλέξουν μεταξύ επτά θεματικών ενοτήτων εθνικής εμβέλειας και μίας τοπικής εμβέλειας.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός, υπεύθυνος για τον τομέα της Παιδείας στην Π.Ε. Σερρών και η αρμόδια αντιδήμαρχος Σερρών Σοφία Μπιτζίδου παρουσίασαν τα σχετικά προγράμματα καλώντας όσους ενδιαφέρονται , να υποβάλουν τη σχετική αίτηση ώστε να διαμορφωθούν τα αντίστοιχα τμήματα.
«Η Διαβαθμιδική Συνεργασία Δήμου Σερρών και Π.Κ.Μ./Π.Ε Σερρών και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου μάθησης , συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Σερρών. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται για ακόμη μία φορά η δυνατότητα σε ενήλικες που το επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν ποικίλα πεδία» τόνισε ο Αθανάσιος Μασλαρινός.
Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Σερρών Σοφία Μπιτζίδου παρουσίασε αναλυτικά τα προγράμματα και επισήμανε πως από τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Σερρών έχουν ωφεληθεί έως τώρα 1200 άτομα.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Δ.Β.Μ. Σερρών (Δυτικής Θράκης 11-είσοδος από πάροδο Αβδήρων) Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 10.00-12.00 και Τετάρτη 18.00-20.00
Υπεύθυνοι Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. : Άννα Χατζή & Ιωάννα Καλαϊτζή
Υπεύθυνοι Διαβαθμιδικής Συνεργασίας : Δήμος Σερρών : Μαρία Καλίγκα
Π.Ε.Σερρών : Έφη Κώστογλου & Στέφανος Γιαζιτζόγλου
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 23210 97520 & 23213 54500