Νέα συμμετοχή σε τελικό της Κ.Φιλέντα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Νέα συμμετοχή σε τελικό της Κ.Φιλέντα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Νέα συμμετοχή σε τελικό για την αθλήτρια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Κωνσταντίνα Φιλέντα καθώς συμμετέχοντας στην Εθνική ομάδα του Κόμπο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων, που διεξάγεται στη Σλοβακία.

Η ομάδα μας την Πέμπτη (29/8) το βράδυ  αποτελούμενη από την Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, την Αικατερίνη Μπέκου, τη Βάγια-Σταυρούλα Ελένη, την Κωνσταντίνα Φιλέντα, την Ελένη Φράγκου, Ζωή Καραγγέλου, τη Μαρία Καραπαναγιώτου, την Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, την Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη και την Γεωργία Ζώταλη τερμάτησε στην 8η θέση του προκριματικού γύρου, συγκεντρώνοντας 79.3000 βαθμούς και προκρίθηκε στον τελικό.

Ως πρώτη, πέρασε η Ρωσία με 87.6000 βαθμούς, δεύτερη αναδείχθηκε η Ουκρανία με 85.9332 βαθμούς και τρίτη η Ισπανία με 83.6668.

Ετσι μετά τη συμμετοχή στον τελικό του ομαδικού την προσεχή Κυριακή 1/9 (ώρα 14.00) η σερραία αθλήτρια διπλασίασε της συμμετοχές της σε τελικούς Παγκόσμιας διοργάνωσης με τον τελικό του Κομπο το Σάββατο 31/8 στις 17.00.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια της Εθνικής!