Νεα θύματα απάτης της 52χρονης που συνέλαβε τον προηγούμενο μήνα η Ασφάλεια Σερρών

Η 51χρονη είχε εξαπατήσει κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013 μια 34χρονη και μια 64χρονη
Η 51χρονη είχε εξαπατήσει κατά το τελευταίο δίμηνο του 2013 μια 34χρονη και μια 64χρονη

Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος των θυμάτων της 52χρονης, που συνελήφθη τον περασμένο μήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κατηγορούμενη για απάτη, εις βάρος δυο γυναικών.

Μετά τη σύλληψη της 52χρονης, τον περασμένο μήνα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες της, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν και άλλα μη καταγγελθέντα κρούσματα.
Στο μεταξύ, η συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών αποκάλυψε άλλα δύο περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από τη συλληφθείσα.

Η ασφάλεια Σερρών συνεχίζοντας τις έρευνες της ανακάλυψε ότι 52χρονη φέρεται να εξαπάτησε, επίσης, μια 54χρονη πείθοντάς την ότι θα τη βοηθούσε να ασφαλιστεί σε φορέα του Ελληνικού Δημοσίου και να ανοίξει επιχείρηση, αποσπώντας της κατ’ αυτόν τον τρόπο, τμηματικά, από τον Αύγουστο έως το Νοέμβριο του 2013, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.
Παράλληλα, αποπειράθηκε, στις αρχές του 2014, να εξαπατήσει και μια 43χρονη, υποσχόμενη να διεκπεραιώσει υπόθεσή της στη ΔΟΥ Σερρών.

Αρχικά στα πρώτα θύματα της που έγιναν και αφορμή για τη σύλληψή της, η 52χρονη είχε καταφέρει να τα πείσει ότι διέθετε τις κατάλληλες διασυνδέσεις ώστε να «σβηστούν» τα χρέη της μιας 34χρονης και να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της σύνταξης μιας 64χρονης, αποσπώντας τους συνολικά 9.920 ευρώ.
Η προανάκριση που γίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών συνεχίζεται, 
ενώ η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 52χρονης, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.