Νεανικό look με βλεφαροπλαστική – Συχνές ερωτήσεις

Νεανικό look με βλεφαροπλαστική – Συχνές ερωτήσεις

Το βλέμμα είναι κάτι μοναδικό για κάθε άνθρωπο! Ένα πετυχημένο μακιγιάζ για παράδειγμα μπορεί να το ζωντανέψει, αλλά τι γίνεται όσο περνάει ο καιρός; Όταν τα πρώτα σημάδια του χρόνου, κάνουν την εμφάνισή τους, τότε το βλέμμα αρχίζει και γίνεται πιο άτονο και πιο κουρασμένο.

Αλλάξτε το με την πιο πετυχημένη πλαστική επέμβαση. Η σύγχρονη βλεφαροπλαστική, φέρνει στο πρόσωπό σας την νεανικότητα και μειώνει την ηλικία σας, χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι είναι αυτό που αλλάξατε!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της βλεφαροπλαστικής;

Η επέμβαση βελτιώνει με τον πιο άμεσο τρόπο την συνολική εμφάνιση του προσώπου, καταπολεμώντας την χαλάρωση. Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια δεν υπάρχουν πια, ενώ το σχήμα τους αποκτάει και πάλι τις επιθυμητές γωνίες.

Με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της βλεφαροπλαστικής, μαζί με την επέμβαση, μπορεί να συνδυαστεί το μπότοξ, το οποίο εξαφανίζει το «πόδι της χήνας».

Τι είναι αυτό που δημιουργεί μαύρους κύκλους;

Έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι το δέρμα κάτω από τα μάτια σας, είναι πολύ λεπτό και αυτό από μόνο του είναι ένας παράγοντας που μαζί με την κούραση, την κακή διατροφή μέχρι και κάποιον τυχαίο ερεθισμό, μπορεί να επιδεινώσει την εμφάνιση του κάτω μέρος των ματιών σας.

Έχει αποτελέσματα διαρκείας η βλεφαροπλαστική;

H βλεφαροπλαστική είναι μία από τις επεμβάσεις που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της γήρανσης, όχι όμως να την σταματήσει. Προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σας αλλά και στο βλέμμα σας, για πολλά χρόνια!

Αφήνει σημάδια;

Οι τομές που γίνονται κατά την διάρκεια της επέμβασης είναι σε σημεία κρυφά, τα οποία έτσι κι αλλιώς είναι ισχνά. Επιπλέον, η περιοχή αιματώνεται πολύ καλά, με αποτέλεσμα να κάνει τις τομές να απορροφώνται.

Πότε επανέρχεται ο ασθενής στην εργασία του;

O ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του, μετά από 10 περίπου μέρες, χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, όπως πόνο ή οίδημα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα aravanisplasticsurgery.gr

 

 

One Response to "Νεανικό look με βλεφαροπλαστική – Συχνές ερωτήσεις"

  1. Χρηστος Γεωργαντζος   21 Δεκεμβρίου 2015 at 15:46

    νομιζω οτι καπου βρηκα ενα βιντεο με τη διαδικασια https://www.youtube.com/watch?v=9kFrndZ1NMw&feature=youtu.be