Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε απο τα νερά του Κουρσοβίτη στο Σιδηρόκαστρο

Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε απο τα νερά του Κουρσοβίτη στο Σιδηρόκαστρο

Η παράτολμη προσπάθεια του 47χρονου απο το Χαρωπό να διασχίσει με το αυτοκίνητό του τον Κουρσοβίτη του στοίχισε τη ζωή του, καθώς το ΙΧ που οδηγούσε, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου Κρουσοβίτη στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ολα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 17/1, όταν ο 47χρονος, που κατάγεται από το Χαρωπό Σιδηροκάστρου επιχείρησε να διασχίσει τον χείμαρρο και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Γύρω στις 10 το πρωί ένας κτηνοτρόφος εντόπισε το όχημα στην κοίτη του χειμάρρου και αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία άνδρες των οποίων επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό του άνδρα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι πυροσβέστες είδαν μέσα στο όχημα ένα άτομο, στη θέση του συνοδηγού και τους οδήγησε στο αρχικό συμπέρασμα πως πιθανόν και άλλο άτομο να επέβαινε στο ΙΧ το οποίο να είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Ειδοποιήθηκε η ΕΜΑΚ και άνδρες της έκαναν εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή και διαπίστωσαν ότι στο μοιραίο όχημα δεν επέβαιναν άλλα άτομα. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο άτυχος οδηγός πετάχτηκε στη θέση του συνοδηγού, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3.30 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ η σορός του του 47χρονου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου.
(στοιχεία και φωτογραφίες απο το kastrosintikis.blogspot.gr)