Νεκρός βρέθηκε 76χρονος κτηνοτρόφος στην Αγια Παρασκευή του Δήμου Βισαλτίας

Νεκρός βρέθηκε 76χρονος κτηνοτρόφος στην Αγια Παρασκευή του Δήμου Βισαλτίας

ασθενοφόρο-βραδιΝεκρός βρέθηκε την Τρίτη (16/6) το πρωϊ, από τους συγγενείς του, 76χρονος κτηνοτρόφος από την Αγία Παρασκευή του Δήμου Βισαλτίας. Η σωρός του εντοπίστηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε ο ηλικιωμένος, τα αίτια θανάτου του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Ο 76χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, είχε εμπλακεί, την Δευτέρα το απόγευμα, σε έντονη λογομαχία με 54χρονο συντοπίτη του κτηνοτρόφο, που κατέληξε στο να “πιαστούν στα χέρια” οι δύο άνδρες.
Ο 76χρονος δεν επέστρεψε στο σπίτι του το βράδυ, γεγονός που θορύβησε τους συγγενείς του, οι οποίοι και τον βρήκαν τελικά να κείτεται νεκρός στην κτηνοτροφική του μονάδα.
“Φως” στα αίτια του θανάτου του κτηνοτρόφου -αν, δηλαδή, ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια ή από τα χτυπήματα που τυχόν δέχθηκε στη διάρκεια του καβγά με τον 54χρονο- αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Ο 54χρονος που φέρεται να συνεπλάκει με τον 76χρονο οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, όπου και κρατήθηκε προσωρινά.