Νέο φωτοβολταϊκό πάρκο 500KW στη Ν.Ζίχνη από την FOSTA A.E.

Νέο φωτοβολταϊκό πάρκο 500KW στη Ν.Ζίχνη από την FOSTA A.E.

Με την κατασκευή ενός νέου φωτοβολταϊκού σταθμού στη Νέα Ζίχνη, συνεχίζει τις επενδύσεις της στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η σερραϊκή εταιρεία FOSTA Α.Ε.

 Το έργο δυναμικότητας 500kW ανέλαβε να υλοποιήσει η εταιρία Messaritis Ανανεώσιμες.

Το έργο θα μελετηθεί και κατασκευασθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου IEC62446:2016 και αναμένεται να παραδοθεί την άνοιξη του 2019.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας FOSTA κ.Νίκος Στασινός δήλωσε χαρακτηριστικά για το έργο:

«Είμαστε στην ευτυχή θέση να συνεχίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, όπως ακριβώς το έχουμε χαράξει και συνεχίζουμε να κοιτάμε προς τα εμπρός. Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή βρίσκεται η εταιρία Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες αναλαμβάνοντας τη μελέτη και κατασκευή του 1ο μας έργου “νέας γενιάς”. Είμαστε βέβαιοι ότι οι συνεργάτες μας θα μας παραδώσουν ένα άρτιο έργο, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα πρότυπα».

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της Messaritis Ανανεώσιμες υπογράμμισε:

«Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον συνεχίζουμε να εισπράττουμε την έμπρακτη διάθεση των επενδυτών να προχωρήσουν στην υλοποίηση των έργων τους που συμβάλλουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, των τοπικών κοινωνιών και της οικονομίας.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ανάθεση του συγκεκριμένου έργου στην εταιρία μας, το οποίο θα παραδοθεί στον επενδυτή με γνώμονα την απόλυτη έμφαση στην τεχνική ποιότητα, τη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας και τη βέλτιστη ενεργειακή του απόδοση».