Νικη για τους νέος του Εθνικού Γαζώρου στα Γιαννιτσά

με 0-3 πήρε η ομάδα ΝΕΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ από την αντίστοιχη των ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
με 0-3 πήρε η ομάδα ΝΕΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ από την αντίστοιχη των ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Την νίκη με 0-3 πήρε η ομάδα ΝΕΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ από την αντίστοιχη των ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League ΝΕΩΝ.

Η ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα και είχε σαφέστατη υπεροχή καθόλη την διάρκεια του αγώνα, υπεροχή που μεταφράστηκε και σε γκολ.

Στο 36΄ ο Ούτσι με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΕΘΝΙΚΟ και έκανε το 0-1. Στο 58΄ ο Αγγελίδης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα σε 0-2. Στο 90΄ ο Σταυράκογλου ανετράπη μέσα στην περιοχή, κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Σάκης Τερζής): Πολυχρονίδης, Ζίφκος (60΄ Φυλαχτάκης), Δρουμαλιάς, Μπατσιβάρης (79΄ Ταϊρης), Κουτζαβασίλης, Αγγελίδης, Ζάγκας (65΄ Γεωργαντάς), Κεραμιδάς, Παπίτσας (54΄ Σταυράκογλου), Καζακίδης (73΄ Σαμαράς), Ούτσι (54΄ Γιανναράκης).

ΑΝΑΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Χατζημιχαήλ, Καρτσιος, Μπάρμπας, Αρβανίτης, Ζουζουλας, Φιντανης (46΄ Καλιτσάρι), Παπαδοπουλος, Κουτσός (65΄ Τσαλμάς), Πέλκας (40΄ Χαρμάνας), Μιχαηλίδης, Πρεμτσης