Νίκη θέλει ο Γάζωρος και με τον Τύρναβο το απόγευμα του Σαββάτου

θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα
θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα

Την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του, θα επιδιώξει να πετύχει απέναντι στον Τύρναβο (που έρχεται με ελλείψεις) ο Εθνικός Γαζώρου. στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-2014, το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, στις 16:30, στο Δημοτικό ΓήπεδοΣερρών.

Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδα των Σερρών Μάκη Κατσαβάκη, η οποία θέλει τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, τέθηκε ο Αλεξάντερ Σρντιτς, σε αντίθεση με τους Κουκόλη και Νύρλο που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών.

Η 20μελής αποστολή των «γαλάζιων» αποτελείται από τους: Μέλκα, Χατζηγιαννάκη, Κοσμίδη, Κωφοκώτσιο, Νέδο, Μερεσιώτη, Δέντσα, Μεταλλίδη, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδη, Νικολίτσα, Παπαδόπουλο, Κωνσταντινίδη, Γαϊδαρτζή, Παπαβασιλείου, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδη, Ναστέφσκι και Σρντιτς.

Έρχεται χωρίς τέσσερις ο Τύρναβος

Ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας Άγγελος Διγκόζης η  οποία επιζητά το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, μακριά από την έδρα της, δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Μακεδόνες στους Χρήστο και Ηλία Καραγιάννη, Σουλιώτη και Αντωνόπουλο.

Η 20μελής αποστολή των Θεσσαλών για την συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελείται από τους: Καρανάσταση, Πρίφτη, Αντρέ, Φελίπε Ντε Πάουλα, Μπάρο, Βαγγελί, Γεωργίου, Ζυγκερίδη, Μάγγο,Ντάλλα, Νταντίδη, Πούτα, Σαχινίδη, Σιάτρα, Σκούπρα, Τέλλο, Όμο, Τσούκαλο, Γκαλίτσιο και Ευαγγέλου.