ΝΙΚΙΤΑΣ ΣΙΩΗΣ: “… και καμμιά σφαλιαρίτσα μέσα στη Βουλή δεν βλάφτει”!

ΝΙΚΙΤΑΣ ΣΙΩΗΣ: “… και καμμιά σφαλιαρίτσα μέσα στη Βουλή δεν βλάφτει”!

Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου στις 7.00 το απόγευμα, τελέστηκαν τα επίσημα εγκαίνια του γραφείου της Τ.Ο. Σερρών επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου 25, παρουσία του Βουλευτή Ν. Σερρών, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, του Βουλευτή Β’ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρου, κλιμακίου της

Περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και μελών από γειτονικούς νομούς (όπως αναφέρεται στο site xathess.blogspot.gr της ΧΑ).
Οι κ.κ. Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος παραχώρησαν συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ. Μετά την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων και του αγιασμού, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από ειδική εξέδρα που είχε στηθεί για την περίσταση στο δρόμο κάτω από το γραφείο. Οι συγκεντρωμένοι φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής υπολογίζονται σε 150 περίπου (στο ιστολόγιό τους κάνουν λόγο για… 300).
Πρώτος πήρε το λόγο ο Γραμματέας της Τ.Ο. Σερρών, Νικήτας Σιώης, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στη τραγική από κάθε άποψη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο νομός Σερρών, στηλιτεύοντας όλους αυτούς που τόσα χρόνια παριστάνουν τους «σωτήρες» μιας περιοχής που εν γνώσει τους καταστρέφουν. Ο οποίος έκλεισε της ομιλία του με την χαρακτηριστική φράση “… και καμμιά σφαλιαρίτσα μέσα στη Βουλή δεν βλάφτει”!.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Βουλευτής Ν. Σερρών (να θυμίσουμε οτι πήρε τη θέση του Ν.Σιωη, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω φόρτου εργασίας, όντας άεργος, και στη συνέχεια διορίστηκε μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, απο την ΧΑ), Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Παύλου Μελά αναφέρθηκε στη θυσία του ιδίου και των υπολοίπων Ηρώων του Μακεδονικού Αγώνα. Επίσης, αναφέρθηκε στη στάση που τηρεί η Χρυσή Αυγή απέναντι στα μνημόνια, τονίζοντας ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να μην μιλάμε για τα τελευταία μέτρα, αλλά για τις τελευταίες ημέρες του αμαρτωλού αυτού καθεστώτος.
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκαν και μίλησαν ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Χρυσής Αυγής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Τσακίρης.
Όπως κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, έτσι και αυτή, έκλεισε με τους παριστάμενους να ψέλνουν τον Εθνικό μας Ύμνο. (οπου για ακόμη μια φορά όπως ακούγεται και στο βίντεο έκαναν το λάθος “σε γνωρίζω από την όψη (αντι κόψη) του σπαθιού την τρομερή”)

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο των Σερρών
(πηγη: https://xathess.blogspot.gr/)

One Response to "ΝΙΚΙΤΑΣ ΣΙΩΗΣ: “… και καμμιά σφαλιαρίτσα μέσα στη Βουλή δεν βλάφτει”!"

  1. giorgos   16 Οκτωβρίου 2012 at 02:36

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΣΧΟΛΙ ΠΛΕΟΝ…..ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΜΝΟ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ!