Νοσοκομείο Σερρών : Με ραντεβού οι εξετάσεις των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων-προηγούνται οι υποψήφιοι των στρατιωτικών σχολών

τηλεφωνικό ραντεβού στο 2321051410, και από τις 9:00 το πρωί έως στις 17:00

Με Ανακοίνωση του το νοσoκομείο Σερρών  ενημερώνει όσους από τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων πρέπει να προχωρήσουν σε ιατρικές εξετάσεις .Αφού  η συμμετοχή τους σε κάποιες σχολές απαιτούν και την προσκόμιση ιατρικών βεβαιώσεων

Αναλυτικά στην Ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ. Ματάκου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών σας πληροφορεί ότι για την πραγματοποίηση εργαστηριακών -ιατρικών εξετάσεων των υποψηφίων, εισαγωγικών, στις Στρατιωτικές –Αστυνομικές –Πυροσβεστική και ΤΕΦΑΑ, ή άλλες σχολές,  απαιτείται  τηλεφωνικό ραντεβού στο 2321051410, και από τις 9:00 το πρωί έως στις  17:00 το απόγευμα, στα τηλεφωνικά ραντεβού του ιδρύματος.

Η έναρξη των εν λόγω ραντεβού ξεκινά  από τις 2/05/2018.

Ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων και τα πιεστικά χρονοδιαγράμματα μας οδήγησαν στην αύξηση του αριθμού των έως τώρα καθημερινά εξεταζομένων. Δέκα πέντε (δέκα πέντε) στον αριθμό υποψήφιοι θα εξετάζονται καθημερινά εκτός αργιών, Σαββατοκύριακα ειδική μέριμνα δίνεται  στους υποψηφίους των στρατιωτικών σχολών λόγω της εκπνοής της προθεσμίας  υποβολής δικαιολογητικών σύμφωνα με την  εγκύκλιο.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι παρακαλούνται να σεβαστούν τις προθεσμίες  των συνυποψηφίων τους  για τις στρατιωτικές σχολές και να κλείσουν τα  ραντεβού  για τις δικές τους ιατρικές εξετάσεις μετέπειτα. Στην πιστοποίηση της υγείας των υποψηφίων εμπλέκονται οι κάτωθι ιατρικές ειδικότητες :Παθολόγοι –Οφθαλμίατροι- ΩΡΛ- Καρδιολόγοι –Ψυχίατροι- Χειρουργοί.  Η αρχή  των ιατρικών εξετάσεων, ξεκινά  από τους Παθολόγους  με παραπεμπτικά για Ακτινολογικές –Αιματολογικές Εξετάσεις ,αργότερα , ακολουθείται ιατρική εξέταση από Καρδιολόγους-Οφθαλμιάτρους-ΩΡΛ-Ψυχιάτρους, αναλόγως  της  επιλεγείσας σχολής .

Για τις υποψήφιες που χρήζουν εξέτασης από Γυναικολόγο, δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός εξεταζομένων (,μπορεί να είναι και άνω των δεκαπέντε).