Ο Δήμαρχος Π.Αγγελίδης κι εκ νέου υποψήφιος τονίζει «δεν «προσκυνώ»», οι συνυποψήφιοί του συμφωνούν με τη θέση του;

Δήμαρχος Π.Αγγελίδης
Δήμαρχος Π.Αγγελίδης

Την άμεση και σφοδρή αντίδραση του Δημάρχου Σερρών Π.Αγγελίδη είχε σχόλιο που δημοσιεύθηκε στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας «σερραϊκο θάρρος» Με επιστολή του στην διεύθυνση της εφημερίδας την οποία κοινοποίησε και στα ΜΜΕ χαρακτηρίζει το δημοσιευμα «ψευδές» και «συκοφαντικό». Αναλυτικά στην επιστολή απάντηση αναφέρει:

Προς:
τον Εκδότη- Διευθυντή της εφημερίδας «Σερραϊκόν Θάρρος»    κ.Δ.Α.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
ΘΕΜΑ: Απάντηση σε δημοσίευμα
κ. Διευθυντά
Στην εφημερίδα σας «Σερραϊκόν Θάρρος» της Πέμπτης 03/04/2014, ο Αθανάσιος Α. Αραμπατζής στη στήλη του στα «πεταχτά», σελ.8, γράφει: «Δήμαρχε Πέτρο Αγγελίδη λυπούμαι, που, προεκλογικώς,  λόγω ασχολιών μου, δεν συναντηθήκαμε στο γραφείο μου, παρά την επιθυμίαν σας».
κ. Διευθυντά,
Αυτό που γράφει ο κ .Α. Α. Αραμπατζής είναι ψευδές και συκοφαντικό και δεν είναι η πρώτη φορά.
Δεν είχα ποτέ ούτε την πρόθεση ούτε την επιθυμία να συναντηθώ με τον κ. Α. Α. Αραμπατζή για να «προσκυνήσω» και να ζητήσω τη στήριξη του.
 Πιστεύω ευλαβικά στη Δημοκρατική διαδικασία και θέλω οι πολίτες να αποφασίζουν και να ψηφίζουν ανεπηρέαστοι από εξωθεσμικά κέντρα που επιχειρούν να χειραγωγήσουν τις επιλογές τους.
Έχω μάθει να ζω, να αναπνέω και να πολιτεύομαι ελεύθερα, χωρίς καθοδηγητές, πάτρονες και δεκανίκια. Θέλω οι συμπολίτες μου να με επιλέγουν για τη θέση του Δημάρχου για το έργο, την προσφορά και την πολιτεία μου.
Αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, ώστε σ’ αυτόν τον τόπο, όλοι όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά για να προσφέρουν, να πολιτεύονται ελεύθερα και δημοκρατικά, χωρίς αφεντικά.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
 ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Κοινοποίηση σε όλα τα Μ.Μ.Ε. των Σερρών.
Θα θέλαμε να γνωρίζουμε, πιστεύουμε και οι ψηφοφόροι, αν οι συνυποψήφιοί του για τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σερρών συμφωνούν με την άποψη του κ. Πέτρου Αγγελίδη