Ο Δημήτρης Νιζάμης στο ψηφοδέλτιο του Στέφανου Φωτιάδη

Φωτιάδης-Νιζάμης-2014Το «χρονικό μιας προαναγγελθήσεις προσχώρησης» επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28/3 με τον νυν δημοτικό Σύμβουλο Δ.Νιζάμη (ο οποίος εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Π.Αγγελίδη) να συναντιέται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Στ.Φωτιάδη και να δίνουν τα χέρια, για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της «Δυναμικής Πορείας Ανάπτυξης».
Ο κ.Νιζάμης είχε αποσταποιηθεί εδώ και καιρό από τις επιλογές του συνδυασμού που εκλέχθηκε και δεν ήταν λίγες οι φορές που ψήφισε κόντρα στις επιλογές του Δημάρχου Π.Αγγελίδη. Ετσι φυσικό επακόλουθο ήταν η προ μηνός δήλωσή του για αποχώρηση από τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Πολιτών».
Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Δημοτικής παράταξης «Δυναμικής Πορείας Ανάπτυξης»:

Έδωσαν τα χέρια σήμερα (Παρασκευή) το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Σερρών Δημήτρης Νιζάμης, με τον τελευταίο να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Δυναμικής Πορείας Ανάπτυξης», στις επικείμενες εκλογές της 18ης Μαΐου.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, αντάλλαξαν απόψεις, αλλά και τους προβληματισμούς τους για την πορεία και το μέλλον του Δήμου Σερρών και συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, με απώτερο στόχο να βγει ο Δήμος Σερρών, από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.