Ο Δήμος Σερρών διαψεύδει τον Πρόεδρο του ΕΒΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ προς Πρόεδρο ΟΕΒΕΣΣ: Ουδέποτε ο κ. Μέγκλας κατέθεσε αίτημα παραχώρησης έκτασης για εκθεσιακό χώρο

Ο Δήμος Σερρών διαψεύδει τον Πρόεδρο του ΕΒΕΣ

Με απάντηση του αντιδημάρχου Σερρών Ηλία Γκότση, σε  ερώτημα που υπέβαλλε ο Πρόεδρος  του ΟΕΒΕΣ και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Κοτσαμπάς Σωτήρης προς το Δήμο Σερρών όπου ρωτάει αν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Μέγκλας Χρήστος κατέθεσε γραπτό αίτημα προς το Δήμο Σερρών για παραχώρηση δημοτικής έκτασης 50 στρεμμάτων, διαψεύδει την ύπαρξη αιτήματος και χαρακτηρίζει   «λυπηρό να ακούγονται τέτοιες ανακρίβειες», ενώ  «ο Δήμος Σερρών αποδεδειγμένα επιζητεί την συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου».

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Γκότση στο αίτημα του κ. Κοτσαμπά και τα σχετικά έγγραφα έχουν ως εξής:

Σχετικά με το ερώτημα που υπέβαλλε ο Πρόεδρος  του ΟΕΒΕΣ και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Κοτσαμπάς Σωτήρης προς το Δήμο Σερρών με αριθ. πρωτ. 7019/5.3.2019 όπου ρωτάει αν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Μέγκλας Χρήστος κατέθεσε γραπτό αίτημα προς το Δήμο Σερρών για παραχώρηση δημοτικής έκτασης 50 στρεμμάτων για να χρησιμοποιηθεί από το Επιμελητήριο ως εκθεσιακός χώρος, έχουμε να πούμε τα εξής:

 Oυδέποτε ο κ. Μέγκλας κατέθεσε γραπτό αίτημα προς το Δήμο Σερρών για παραχώρηση δημοτικής έκτασης προς το Επιμελητήριο.

Είναι λυπηρό να ακούγονται τέτοιες ανακρίβειες από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μέγκλα σε συνεδριάσεις του Δ.Σ του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην αίτησή του ο κ. Κοτσαμπάς.

Ο Δήμος Σερρών αποδεδειγμένα επιζητεί την συνεργασία με όλους τους φορείς του τόπου.

 

Συνημμένα : Aίτηση του κ. Κοτσαμπά,  Απάντηση Δήμου Σερρών

 

Advertisements