Ο Δήμος Σερρών ζητά τη γνώμη των Σερραίων για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων

Δημόσια Διαβούλευση - Πρόσκληση για συμμετοχή Φορέων και Δημοτών στην κατάρτιση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Σερρών

Ο Δήμος Σερρών ζητά τη γνώμη των Σερραίων για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων

Ο Δήμος Σερρών εκπονεί το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων, για την περίοδο 2016-2020. Πρόκειται για ένα σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου μέσω της ανάπτυξης δράσεων πρόληψης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης των ΑΣΑ με στόχο τη μείωση των αποβλήτων που οδηγούνται σε ταφή.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ.Παντελής Χράπας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Διεύθυνσης Καθαριότητας:

«Στην κατάρτιση του Τοπικού Σχέδιο Διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων του Δήμου, ζητάμε την ενεργό συμμετοχή σας (δημοτών και τοπικών φορέων του Δήμου Σερρών) καταθέτοντας τις απόψεις, προτάσεις και επισημάνσεις σας. Από αυτές θα προκύψουν σημαντικά στοιχεία για τη διαμόρφωση του τελικού Σχεδίου Διαχείρισης των Αστικών Στερεών Αποβλήτων, των στόχων και προτεραιοτήτων του.

Το Σχέδιο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου Σερρών (www.serres.gr), τις απόψεις, προτάσεις και επισημάνσεις σας μπορείτε να τις καταθέσετε μέχρι 18 Μαρτίου στο πρωτόκολλο του Δήμου για τη Διεύθυνση Καθαριότητας (Κ. Καραμανλή 1) ή να τις αποστείλετε ηλεκτρονικά, συμμετέχοντας στο φόρουμ  (https://www.serres.gr/serresforum/) σε θέμα που έχει ανοιχθεί».

Το σχέδιο (120 σελίδες) μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Advertisements